Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ronda férfi lehetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda férfi lehetek ha Tinderen Gold előfizetéssel 100 jobbra húzásból 0 egyezés van? 29F

Figyelt kérdés
Számoltam 100-ig, természetesen válogatott jobbra húzásokat tettem és nem mindenkit húztam jobbra. Megyeszékhelyen élek, szóval azt sem lehet mondani, hogy Isten háta mögötti zsákfalu. Mégis 0 match. 3 lájkot kaptam, ránézésre mind mázsa feletti nők.
dec. 6. 13:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Figyi, a Tindert hagyd a fenébe, full xar az algoritmusa, elrejti a profilodat, nem látnak a nők, ha nem vásárolsz gigaboostokat.

Próbáld a Bumble-t és a Facebook Társkeresőt, ezeken jobb a láthatóságod, a Tinder a legsz*rabb.

Tettél már ki ide 2 képet, anno, ha jól emlékszem és már megírtam neked, hogy no homo, de a férfiak mezőnyében egyértelműen a jobban kinéző 50 %-ban vagy, szóval simán találhatnál szép csajt is ezzel a külsővel.

Az összes társkereső amúgy egy határ kaki, a nők nem tudják, mit akarnak, a profilok 1-2 %-át húzzák csak jobbra, mert senki sem elég jó nekik.

Járj el bulikba, szólítgass le csajokat, hívd meg őket valamire és sokkal hamarabb becsajozol, mint a neten. Lehet, hogy már a 2. italra meghívott csaj is szívesen ismerkedik majd veled.

dec. 6. 21:28
 22/27 anonim ***** válasza:

Ja és még valami, megtaláltam, mi a baj ezzel a képpel, amit a kommentedbe bemásoltál.

A csajok nagyon megnézik a képeket és észreveszik, hogy a vállad felett ott van egy Burn energiaital doboza. Ilyenkor ezt gondolják magukban: "Bakker, ez a csávó energiaitalokon él? Na, ilyen biztos nem kéne. Balra ez is, pedig tetszett volna, de így már nem kell."

De nem ezen fog múlni, mert a Tinder algoritmusa el van cseszve.

dec. 6. 21:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Sejtettem hogy te vagy. 29/F akinek nem nő a kövér nő. (Akkor àllat? Az se)

Így arcra közepes vagy. Nem mondom hogy a 150/100 kilós nő való hozzád. De nem is a instás modellek. Ha a középmezőnyben vagy ami látszik, akkor ott keres a nők között is. Már ha ennyire csak a külsőt nézed. Pl 165/75 kg nő amire lenne esélyed. Van rajta pár kg plusz , közepes az arca is de nem ronda.

dec. 7. 07:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Arc alapján pontosan annyit érsz a Tinderen amennyi matched van. 0.
dec. 7. 08:42
 25/27 anonim ***** válasza:

Az egyes itt olvasható válaszokból nagyszerűen látszik, hogy mitől olyan elb.szott egy dolog a Tinder és más hasonló társkeresők. Az emberek orrvérzésig kategorizálnak, hogy ki milyen százalékos, hány pontos, kit érdemel, kit nem. Mintha az ember egy darab hús volna egy ráakasztott árcédulával. Mindenki a legdrágábbat akarja megszerezni, miközben a saját árát felülbecsli, és kidobja a kukába azt, aki lehet, hogy a való életben hozzá való volna, de esélyt sem ad annak, hogy megismerje, mert csak egy nyavalyás képet látott róla, ami olyan, amilyen. Ha rossz a kép, akkor érthető módon nem kelti fel az érdeklődést, ha meg túl jó és megcsinált, akkor meg gyanús, hogy a valóság azért ennél sivárabb.

Az egyetlen megoldás, ha kapásból olyan vagy, mint akit skatulyából húztak ki, mindkét profilod előnyös, kócosan is helyes vagy, miközben a háttérben ferde a horizont a csálén tartott telefon miatt, a szívdöglesztő mosolyod pedig a leghomályosabb és legsötétebb képen is átüt. Akkor jobbra leszel húzva. Ekkor már az sem számít, ha a valóságban egy kőbunkó paraszt vagy, hiszen a csaj, akivel találkozol, csak a külsődet nézi. Összejössz vele, és lesz egy szép hosszú távú kapcsolatotok, ami max 3 hétig tart majd. De nem baj, hiszen mégiscsak volt egy matched, sőt, még meg is dugtad a nőt, amivel lehet kérkedni a haveroknak. És ha egyszer már összejött, akkor összejöhet megint.

Nem, én sosem voltam fent Tinderen, és ronda sem vagyok. Csak viszolygok attól, ahogy itt emberek egymást minősítik és osztályozzák, miközben nyilván egy intelligens, és őket emberszámba vevő társra vágynak.

Csak akkor mit keresnek a Tinderen?

dec. 28. 00:54
 26/27 anonim ***** válasza:
25 - ös, melyik társkeresőn van a legtöbb nő? A Tinderen, komoly, életreszoló kapcsolatot keresnek és egy fotó alapján döntenek. :D
dec. 30. 09:40
 27/27 anonim ***** válasza:

Ja, én is pontosan így gondolom. :D

A Tinderen a legalacsonyabb a nők aránya, és azok is nagyrészt a futottak még kategória. Mármint nem feltétlenül külsőre, hanem belsőre.

Férfiként soha életemben nem pontoztam a nőket külsőre, mindig az egész nőt, személyiséget, megjelenést néztem. Így fordulhatott elő sokszor, hogy olyanokra voltam beindulva, akiknek pusztán a külseje egyáltalán nem volt ideális.

Az itt hozzászóló éretlen kisfiúk a legjobb 10% után ácsingóznak, miközben ők vagy oda sorolják magukat, vagy nem. De az biztos, hogy nem tartoznak oda. Egy igazi férfi nem foglalkozik ezzel, ahogy egy igazi nő sem.

dec. 30. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!