Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ismerkedtem egy lánnyal és megsértődött. Igaza volt?
Figyelt kérdés
Normális, jó fej csajnak tűnt. 1-2 napig kommunikáltunk írásban, majd a semmiből küldött magáról meztelen képet. Nem kértem és nem is volt téma a meztelen képek küldése. Megköszöntem. Nyilván örültem neki, de írtam hogy én nem szoktam ilyen képeket küldeni magamról. Nincs is ilyen képem, így viszonozni sajnos nem tudom. Erre megsértődött. Azt írta meg lett alázva, hogy nem küldtem neki magamról képet.tegnap 13:57
1/21 anonim válasza:
Ennyi esze van, ennyire becsüli magát... Nincs igaza.
2/21 anonim válasza:
Nem kérted. Fordított esetben ki lenne akadva hogy küldtél.
3/21 anonim válasza:
Nem jogos. Nem is ertem, igy a 21.szazadban hogy lehet valaki ennyire kreten, hogy vadidegen embereknek meztelen kepet kuld, mert biztos nem csak te kaptal..
26N
4/21 anonim válasza:
Többnyire kattant, sérült, túlkompenzáló és impulzív idióták azok, akik már 1-2 nap után önként meztelen képekkel házalnak. Jobb is hogy ilyen hamar vége lett, az ilyen nővel csak a bajok lettek volna később is. És az ő fejében ez a mozi valószínűleg tényleg így fut, hogy te voltál az idióta, te aláztad meg őt, és fogalma sincs mi a baj ezzel az egésszel, amit ő maga művelt.
5/21 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy manapság már a képküldés gyakori szokás mindkét nemnél.
Nem vagyok benne a társkereső világban. Tinderen is csak egy hetet voltam.
A lány 33 volt úgy rémlik. Én már 40 elmúltam.
tegnap 14:32
6/21 anonim válasza:
#5 Mondjuk így egyre gázabb. Megrekedt 15 éves korban.
7/21 anonim válasza:
Bolond volt a lány. Hálisten, hogy ilyen gyorsan kiderült.
9/21 anonim válasza:
Amúgy bennem az is felmerülne hogy nem saját képe és valójában egy faszi, aki képet akar kicsalni tőled (akár későbbi zsarolásra, akár magáncélre)
10/21 anonim válasza:
9-essel értek egyet. Sanszos hogy tényleg zsalorási alapra hajtott és marhán nem az akinek előadta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!