Mit csináljak ha Tinderen/Badoon több lány tetszik?
Sajnos hülyeséget csináltam. Egyszerre regisztáltam mindkét platformra és olyan matcheim lettek, akik nagyon az eseteim és jókat is beszélgetünk.
Tinderen 2 lány tetszik, Badoon 3.
Nem tudom mit csináljak, mert választani kéne, de mindegyiket szeretném. Kár, hogy itthon a hárem nem elfogadott dolog. :D
Na de viccen kívül, ti mit tennétek a helyemben? A slusszpoén az egészben, hogy komoly kapcsolatot keresek hosszútávra, nem szexpartnert.
22/F
Igen, szívesen lennék a helyedben.
Az 5-ből válassz egyet, a többit meg passzold át nekem!
Attól, hogy nekem az eseteim, neked nem biztos, hogy azok! :D
Ez a probléma, hogy nem bírok választani. Mindegyikőjük egyaránt szimpatikus. Belső alapján, hogy döntenétek? Miket keressek bennük?
Segítek! A szőkéket küldd nekem! ;)
Vörös is jöhet! :D
Barna, vagy fekete csak akkor, ha más nincs... :P
6-os válaszolóval egyetértek.
Hívd el őket egy találkozóra - mármint ne egyszerre mindet 🤣 -, és ott úgyis kiderül.
#3-mas. Nekem amúgy a fekete haj jön be vilagos barna szemmel :D
Ehhez képest 3 szőke van, és természetes 2 vörös xdd
#5-ös. Igen visszaírtak. Mondom, velük már írogatok és jól kijövünk.
#7-es. Egyébként ezen komolyan elgondolkoztam, még mielőtt ezt leírtad... :D
#6-os, 8-as. Köszi nektek! Ezzel csak az a gond, hogy nem érek rá jelen élethelyzetemben ennyi nővel találkozni és fizetni a randit (egyetemista vagyok és most nem kaptam ösztöndíjat a félévre), szóval ezért gondoltam, hogy mik azok az ismérvek, amik alapján eléggé green flag egy csaj és van benne hosszútávú potenciál kapcsolati szempontból.
Már az is jó lenne ha 2-re le tudnám redukálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!