Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csináljak ha Tinderen/Bado...

Mit csináljak ha Tinderen/Badoon több lány tetszik?

Figyelt kérdés

Sajnos hülyeséget csináltam. Egyszerre regisztáltam mindkét platformra és olyan matcheim lettek, akik nagyon az eseteim és jókat is beszélgetünk.

Tinderen 2 lány tetszik, Badoon 3.

Nem tudom mit csináljak, mert választani kéne, de mindegyiket szeretném. Kár, hogy itthon a hárem nem elfogadott dolog. :D

Na de viccen kívül, ti mit tennétek a helyemben? A slusszpoén az egészben, hogy komoly kapcsolatot keresek hosszútávra, nem szexpartnert.

22/F

okt. 13. 11:25
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Válszd azt amelyiknek a legjobban teli van pénzzel. Legalább a pénzügyi gondjaid megoldódnak, ha csóró egyetemista vagy.
okt. 13. 13:59
 12/24 anonim válasza:
Kérdezd őket a jövővel kapcsolatban. Te komoly kapcsolatot keresel. Lehet, hogy nem mind az 5 keres komoly kapcsolatot és akkor az aki nem, kilőve. Szerintem fontos, hogy ne legyen túl távol a leendőbelid. És egy-egy talit azért mind megér, hogy lásd, mi a helyzet. Azért élőben más az ember, mint online. De nem a lefekvést javasolom, az rohadtul nem old meg semmit, ha valakivel, akivel talán holnap nem is köszöntök egymásnak, a legintimebb részeteket osszátok meg egymással. Utálom, hogy olyan világot élünk, ahol minden az érzésekről szól, de a szexből kihagyjuk a szívünket. Na mindegy, szóval sok sikert, dönts bölcsen!
okt. 13. 14:10
 13/24 anonim válasza:
Válaszd azt amelyik nagymellű és jó a segge
okt. 13. 14:30
 14/24 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, hogy 5 marad, előbb fognak ők szórni, mint te azt gondolod.
okt. 13. 17:39
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi #12-es! Tudom, hogy mind komoly kapcsolatot keresnek, ezt már megérdeklődtem. De a segítési szándékos értékelem! :)

Annyiban meg a #14-esnek adok igazat, hogy ha nem lépek hamar akkor biztosan ők fognak szórni, mert perpillanat ignorálom őket a döntésképtelenségem miatt.

okt. 13. 19:18
 16/24 A kérdező kommentje:

Na kedves #14-es, az egyik már tiltott is :D

Alakul ez magától, mit töröm én a fejem :)

okt. 13. 20:13
 17/24 anonim válasza:
Vàlassz egyet a többit én kezelem ,de hamegunod cserélhetünk 🤣
okt. 14. 05:57
 18/24 anonim válasza:

Azért, mert online beszélgettek az még semmi. Élőben kell találkozni, az sem biztos, hogy elmennek. Ha mégis, ott jobban megismeritek egymást. Ha neked tetszenek, attól még simán elhajthatnak.

Még nagyon messze vagy a hosszú távú kapcsolattól.

Ez az online beszélgettünk olyan, mint mikor pl. sorban állás közben elcsevegsz valakivel. Lehet az illető a nagy Ő, de kicsi az esélye.

okt. 14. 08:30
 19/24 anonim válasza:
Kefélgesd oket addig amig le nem buksz
okt. 15. 13:11
 20/24 Senior Séf válasza:

"komoly kapcsolatot keresek hosszútávra, nem szexpartnert."

Fordítva ülsz a lovon, kérdező. Hosszútávú komoly kapcsolat nem úgy szövődik, hogy felkelünk reggel; na, ma keresek egy hosszútávú komoly kapcsolatot, hanem úgy, hogy ilyen-olyan felejthető kapcsolatok sorából akad egy,aki annyira megfog, akit annyira megszeretsz, hogy úgy érzed, mellett le kell horgonyoznod. Hogy vele akarod leélni az életedet. Asok felejthető kapcsolat arra is jó egyébként,hogy megtanulj "nőül", hogy megtanuld és elfogadd a férfi és női gondolkodás- és lelkivilágbeli különbségeket.

okt. 16. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!