Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ismerkedtem egy lánnyal és megsértődött. Igaza volt?
Dehogy van igaza.
Sőt, azon sem lennék meglepve, hogyha ez valami kamu.
Vagy teljesen bolond. Épeszű ember nem oszt meg magáról meztelen képet: bárki felteheti akárhova, zsarolhatja, stb.
Már nem vagyok Tinderen. Szerintem nem volt kamu. Volt más képe is, és nem egyből ezzel kezdett. Minimum egy napig minden más témáról beszéltünk.
Férfi biztos nem volt, mert tipikus női hisztit nyomott. Ilyet férfi nem tud. Egy férfi csak törölt volna.
"Férfi biztos nem volt, mert tipikus női hisztit nyomott. Ilyet férfi nem tud. Egy férfi csak törölt volna."
Édes nyári gyermek. A férfiak olyat hisztiznek, hogy párja nincs.
Nem volt igaza:) Senki sem kért, várt tőle ilyen képet. És szerintem az a normális, ha 1-2 nap után nem ezzel veti be magát az ember.
Fordítva vajon mit szólt volna ehhez egy tényleg normális nő?
Hagyd is a manóba, kár ezen agyalni!
36/nő
Arccal felvállalta? Eléggé merész akkor, az ilyennel vissza lehet élni, még jó, hogy nem küldted szét az összes ismerősének.
Szerintem örülj, hogy minél előbb megszabadultál tőle. Én nőként mondom, hogy ez gáz, sőt, ha fordított helyzetben a férfi küldött volna nekem ilyet, azonnal tiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!