Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők véleménye érdekelne,Tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők véleménye érdekelne,Tinderen vicces frappáns bemutatkozás?

Figyelt kérdés

28F vagyok nők véleménye érdekelne, tinderen vicces frappáns bemutatkozás leírással kapcsolatban.

Olyanra gondoltam pl.

"Hangosabb vagyok az ágyban apukádnál,túl horkolom őt is.Ha nem hiszed hallgasd meg"

tegnapelőtt 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz ijeszteni minden csajt ilyen szánalmas erőltetett gyenge humorral, akkor ez a mondat tökéletes lesz.
tegnapelőtt 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Balra.
tegnapelőtt 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Balra??

Az a pipa?

tegnapelőtt 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Csajoknak a legfontosabb az izom, pénz, státusz, magasság. Ezekre érdemes időt szánni, ha tuti akarsz csajt. Ha ezek megvannak, a csetbe elküldhetsz bármilyen beteg dolgot, az se érdekli őket, sőt, akkor hirtelen imádni fogják.
tegnapelőtt 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 Pont nem 😂
tegnapelőtt 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Légyszi,ezeket a borzalmas szövegeket ne erőltesd

Ezek a szövegek borzalmasak

És egyébként mi alapján kéne Tinderen ítélni,ha nem külsőből és abból az 5 sornyi bemutatkozásból #4?

Ennyi erővel a férfiak is nagy mell,nagy segg alapján döntenek:D

tegnapelőtt 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, minden nő azt akarja, hogy a veled való szex gondolatát összekössék az édesapjuk horkolásával.
tegnapelőtt 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy jó-e a humorérzékem.
tegnap 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!