Randiappos lányoknál mi ez a viselkedésforma, hogy letöltik a randiappot, aztán bemutatkozásban a következőt írják; "Instan aktívabb vagyok, ott keressetek, ezt az appot nem használom"?
Akkor minek tölti le? Ha nem használja minek randiapoozik? Az hogy, "nem kapunk értesítést, nekem több sebből vérzik"
Az én korosztályomnak már nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne bemenni a beállításokba, és beállítani, hogy kapjon értesítést, ha csak ez a baj. A másik, hogy ha ír valaki instan, gondolom arra se ugrik egyből, hanem amikor ráér akkor nézi meg.....
Egyszerűbb neki Instán írogatni, ha úgyis mindig azt használja.
Nem tudom, hogy most van-e még ilyen, nem használtam évek óta semmi ilyet, de régebben voltak mindenféle korlátozások, ha nem fizetsz, pl. korlátozva volt az üzenetek száma. Akkoriban is mindenki, akik szimpatikusak voltak egymásnak, gyorsan elérhetőséget cseréltek és nem a randioldalon kommunikáltak tovább.
2
Mert rengeteg nőnek el van torzulva a személyisége a social media által. Ha nincs fb-on minimum 1500 ismerősöd akkor ember sem vagy, ha nem követnek instán 10 ezren akkor értékelhetetlen vagy mint nő.
Én a saját füleimmel hallottam tavaly egy 6 fős nőtársaságot (mind 20-30 év közötti volt) amint azt ecsetelték, hogy amelyik férfi nincs fent Facebookon, azzal nem állnak le, mert biztos! hogy pszichopata, de legalábbis nincs rendben vele valami. Ebben mindannyian egyetértettek.
Amit a 4-es ír az is valid, de azért ritkább, pláne nem így kezdik az adatlapot hogy egyből insta. Normális ember annak adja meg az instát akit ismer és kedvel, nem bárkinek aki az adatlapjára lépett.
5: Ja, mert a férfiakban nincs ugyanilyen? Ez a social media mánia pont nem a nemtől függ.
Egyébként a 20-30 év közöttiek nem is igazán használják a fb-ot. Inkább insta. A fb szerintük ciki, mert az öregek használják :D
6
A követési mánia az pont a nőkre jellemzőbb, sokan eleve csak ego boostnak használják a tindert. A facebookon meg fent van a populáció nagy része, csak a fiatalabbak messengernek hívják.
7: Akik fent vannak, azok se használják, nincs róluk semmi infó. Az idősebbek nagy része is csak a messenger miatt nem törölte magát. De ez sem kell már, van sok más helyette, viber, stb.
A követési mánia nem jellemző a nőkre, bizonyos típusú emberekre jellemző. Ilyen sekélyes emberek vannak nők között is, férfiak között is.
Az ilyen nőket sem IQ bajnok férfiak követik leginkább. Megtalálják ezek egymást mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!