Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38,5 évesen mennyi időm van még találni egy nőt akivel
megismerkedünk, járunk, házasodunk és családunk lesz?
A nulláról.
Egy nő is bőven lehet még a 40-es éveiben anya és hidd el, hogy köztük sokkal több esélyed van mint a 30-as éveiben járó nők körében akik még bőven várhatnak is meg válogathatnak is. Neked erre időd már nincs ha még élni szeretnél mikor a gyermeked diplomázik vagy családot alapít neadjisten unokát is szeretnél látni az életedben, akkor nagyon össze kell kapnod magad. A pár éven belüli családalapításra egy olyan nővel több esélyed van akit szintén szorítanak már az évek mert a 40-es éveiben jár. Nade te tudod, hogy folytatod-e még a reménytelen ácsinkózást vagy végre olyan nőt választasz akivel tényleg a tettek mezejére léptek egy két éven belül.
nov. 4. 09:06
Van egy unokatestvérem, 41 éves, most várandós a menyasszonya, aki 14 évvel fiatalabb. Maga a csávó meg semmi extra szerintem, nincs komoly anyagi háttere, csak inkább kedves a csajhoz. Van ilyen is, lehet inkább kivétel, de ha komolyan ezt akarod, akkor ne ezekkel a kérdésekkel foglalkozz, hanem cselekedj. Nézd meg hol akadsz el, miért, próbálj javítani rajtuk, kezdeményezz. Hajrá, learning by doing.
nov. 4. 09:15
Miért akarna egy 30-as éveinek elején járó nő egy 38-40 éves férfit, amikor a saját korosztálya között is válogathat. Maradj a saját korosztályodba tartozó 35-40 éveseknél és több sikered lesz.
nov. 4. 09:17
14/34 A kérdező kommentje:
11-es általában a korombeliek vagy a tőlem idősebbek, idősebb pasikra mennek rá, egyszerűen akik általában esélyt adnak ( találkozó stb. ) azok pár évvel fiatalabbak szoktak lenni, nem 14 évvel, nem is 10-el, 4-7 év kb. Tehát ez kereslet kínálat.
A GYK-n látom egyedül azt hogy a nő legyen idősebb a való életben 2-12 évvel szoktak a pasik idősebbek lenni. Egyébként meg egy 32-33 éves nő fejben simán ott van ahol egy 38 éves pasi, huszonévesként is a korombeliek mindig idősebbekre mentek rá ( nem 15-20 évvel de 5-10 évvel simán ).
38F
Nem baj ha ragaszkodsz ezekhez az elméleteidhez, a te életed, ha úgy érzed van még időd várni és ezekhez ragaszkodni akkor sok sikert kívánok semmi mást!
nov. 4. 09:22
16/34 A kérdező kommentje:
15-ös senki nem ragaszkodik semmihez, volt már hogy írtam idősebbnek de általában a nagy átlag 40 körül már nem tervez családdal. Kb. 35-38-ig még gondolkodnak benne, nyilván adok esélyt 38-nak is, az más kérdés hogy jobban vonz ha pár évvel idősebb, még azokhoz is elég gyerekesnek érzem magam, hiszen technikai szűz vagyok, kapcsolatom se volt, semmi.
38F incel
Nézd, direkt most néztem meg, hogy jelenleg 33.5 év a férfiak átlagéletkora első házasságkötéskor, a nőké 31 év. Szóval ez alapján nem vagy annyira elkésve, de ha azt írod, hogy szűz vagy és kapcsolatod se volt, az nagyon lecsökkenti az esélyeid.
nov. 4. 09:33
40 évesen még simán lehet saját családod is, nem kell más férfiak spermáját nevelgetned, hülyeségeket beszélnek itt egyesek.
nov. 4. 09:38
19/34 A kérdező kommentje:
18-as: köszönöm szépen, én is azt gondolom hogy még talán ne mvagyok elkésve. Az tény hogy 45 után elkezdeni komolyan keresni, akkor már esélytelenhez közelít de 38-42 között szerintem nem a világvége. És amiket itt írnak hogy 25 éves nőt keresek, hát nagyon nem. A környezetemben rengeteg nő 30-38 között ébred rá hogy szeretne komolyabbat, illetve sok olyan van aki nem talált mást.
40 felett valóban változik a nőknél a dolog, de nem hinném hogy most már másét kellene nevelgetnem.
Kiváncsi leszek ha eléred a 42-45 éves kort, akkor a nőkkel szemben támasztott korhatárod is növekedni fog e?! Vagy akkor majd azt fogod írni hogy 15 év teljesen jó a fefi és nő között, aztán majd a 20 év. 😄
nov. 4. 10:21
Kapcsolódó kérdések: