Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
69.
Azért általában vannak elvárások. Pl. randin a férfi fizet (ha mégsem, akkor nem lesz következő), meg "fel kell, hogy tudjon nézni rá" ami általában a sok pénzt is magában foglalja.
67 My bad, én arra asszociáltam róla, hogy elképzelhető, hogy diplomás pályakezdő egy kisvárosban, és ez van átmenetileg. Túlgondoltam.
Ez azért már felvet némi gondot, igazad van :D
a Legjobb közmunkás vagyok a településen választ hova teszed?
Oda, hogy nincs munkája éppen, de nem akar otthon dögleni és még ezt is elvállalta. Undorító, hogy szerintetek minden nő pénzéhes r.ibanc. Na, ezért nincs nőtök, nem azért, mert a nők anyagiasak.
76.
És ilyenkor jön az, hogy ez ugyan igaz, amit leírsz...
"...de azért soha nem jönnék össze ilyennel!"
79.
Ez a munkaadók és az állam csődje, hogy rabszolgabért adnak és így is kezelik az embereket: rabszolgáknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!