Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
 71/126 anonim ***** válasza:
9%

69.

Azért általában vannak elvárások. Pl. randin a férfi fizet (ha mégsem, akkor nem lesz következő), meg "fel kell, hogy tudjon nézni rá" ami általában a sok pénzt is magában foglalja.

tegnap 14:34
 72/126 anonim ***** válasza:

67 My bad, én arra asszociáltam róla, hogy elképzelhető, hogy diplomás pályakezdő egy kisvárosban, és ez van átmenetileg. Túlgondoltam.

Ez azért már felvet némi gondot, igazad van :D

tegnap 14:34
 73/126 anonim ***** válasza:
100%
71: mondjuk az első randin, azt még aláírom. Azért 2 pohár kólára telik nettó 310ből még akkor is, ha albérletet fizet. Ismeretségi körben ezek után jobbára felesben / felváltva fizetnek. Persze ha csak a flegma liba meg az instamuci a jó, akkor nyilván más tapasztalata van az embernek.
tegnap 14:35
 74/126 anonim ***** válasza:
24%

72.

Az ember értéke mérhető, sajnos.

tegnap 14:36
 75/126 anonim ***** válasza:
14:34 Ha diplomás pályakezdő, akkor nem kisvárosba megy közmunkára,hanem max oda, ahol végzett. Amíg nem talál közelebb álló munkát. De ez csak jó, ha Te el tudsz képzelni párkapcsolatot egy közmunkással is, ne érts félre ez ritka a mai világban.
tegnap 14:37
 76/126 anonim ***** válasza:
92%

a Legjobb közmunkás vagyok a településen választ hova teszed?

Oda, hogy nincs munkája éppen, de nem akar otthon dögleni és még ezt is elvállalta. Undorító, hogy szerintetek minden nő pénzéhes r.ibanc. Na, ezért nincs nőtök, nem azért, mert a nők anyagiasak.

tegnap 14:42
 77/126 anonim ***** válasza:

76.

És ilyenkor jön az, hogy ez ugyan igaz, amit leírsz...

"...de azért soha nem jönnék össze ilyennel!"

tegnap 14:43
 78/126 anonim ***** válasza:
Voltam diplomás közmunkás, meg velem együtt többen is kisvárosban, mert mindig kocsmákba akartak kiközvetíteni, azért sem nézem le a közmunkásokat. Nem az utcára küldtek ki, hanem lótifutinak, volt akit iskolába lótifutinak. Meg olyat is láttam, hogy valaki az volt minden végzettség nélkül, majd kilépett belőle. Ahány ember annyi történet. Persze nyilván ha valaki nem akar jobban élni és tenni magáért, azért az nem imponáló.
tegnap 14:43
 79/126 anonim ***** válasza:
34%
77 14:43 Vagy ha össze is jön vele, akkor megjelennek hamar az anyagi problémák...A Gyakorikérdések oldala elméletben mindent elbír...aztán jön a valóság...
tegnap 14:45
 80/126 anonim ***** válasza:

79.

Ez a munkaadók és az állam csődje, hogy rabszolgabért adnak és így is kezelik az embereket: rabszolgáknak.

tegnap 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!