Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
#119-es
Senki nem ítélkezik, nekem sem fenékig tejfel az élet. Mondhatni hátrányból építettem, amivel jelenleg rendelkezem. (betegség, amibe sok pénz és idő ment és megy is örökre)
Írhat itt bárki bármit, nem lépünk egyről a kettőre úgysem. Teljesen más az élethez a hozzáállásunk.
122.
Meg sok olyan "mellékes" részlet van, ami a nagy sikersztorikból szándékosan "ki van hagyva", mert úgy már nem csillogna annyira.
Lásd a régi viccet a gazdag ember "megküzdöttem a pénzemért" történetéről:
"Egy fiatal srác megkérdezi a gazdag öregúrtól:
- Mondja, hogyan tett szert a vagyonára?
- Tudod, fiam, 1939-ben a Gazdasági Válság idején nem volt egyebem, csak egy ötcentesem. Egyik reggel vettem rajta egy almát, azt egész nap fényesítettem, és este eladtam tíz centért. Másnap már két almát vettem, azokat is kifényesítettem, és este eladtam húsz centért. Ezt így folytattam egy hónapig, a végére összegyűlt ötven dollárom. Aztán meghalt az apósom, és ránk hagyott két millió dollárt."
Mit is vársz pontosan a panaszkodáson túl? Sajnos van, akinek rosszabb.
Amennyiben a párkapcsolat kialakítása a téma még nálad is, akkor ajánlom, hogy a negatív, folyton panaszkodó stílust hagyd el.
124, 15:35
"Amennyiben a párkapcsolat kialakítása a téma még nálad is, akkor ajánlom, hogy a negatív, folyton panaszkodó stílust hagyd el."
Azért hadd jegyezzem meg zárójelben, hogy ha egy férfi jó külsejű és nem mérgező közegből/hátrányos régióból érkezik, könnyebben megtartja a pozitív életszemléletet....
310 ezer nem egy izmos fizetés, de mivel nem betanított munkás vagy, a tapasztalatod függvényében ez emelkedhet még.
Ennyi pénzből én egyedül nem erőltetném az albérletet, mert a kiadások után nagyon kevés pénz marad.
Ne olvasgasd túl sokat ezt az oldalt, mert ilyen mérgező gondolatok fognak rád telepedni, hogy x fizetés alatt neked nem lehet csajod.
Ha külsőre bejössz a nőknek, élni kell a lehetőséggel (ha neked is tetszik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!