Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
 81/126 anonim ***** válasza:
0%
14:46 Igazad van, de az itteni hölgyeknek 600 ezer nettó az csak a rajtengedély. Az nem számít nekik, hogy a férfiaknak kb. 5%-a keresi meg ezt az összeget.
tegnap 14:48
 82/126 anonim ***** válasza:

81.

Vidéken nincs az 5%. Inkább 0,05%. Pár nagykutya elosztja egymást között a dzsekpotot, mindenki másnak pedig "garantált bérminimum" vagy ennél is rosszabb jár, ami eleve egy lenézést hordoz magában.

tegnap 14:50
 83/126 anonim ***** válasza:
100%
81: nőként mondom, hogy az nem az "itteni hölgyek" kategória, csak 1-2 dáma, aki csinálja a fesztivált meg néhány hímnemű troll. Azért bőven van olyan válasz is nőktől, ahol látszik, hogy rohadtul nem mindenki csúcs mérnökinfós meg ügyvezető igazgató férfiakkal van együtt meg min nettó 800as fizuval. De nyilván könnyebb a felháborító dolgokat meglátni.
tegnap 14:51
 84/126 anonim ***** válasza:
0%
14:50 Az országos eloszlásra gondoltam. De itt szerencsére minden hölgy összejönne közmunkás férfival is, úgyhogy nem reménytelen a helyzet! ;)
tegnap 14:52
 85/126 anonim ***** válasza:
14:51 Igen, de pár válasz után ott is ki szokott derülni, hogy akivel egy párt alkotnak, nagyon jól néznek ki.
tegnap 14:53
 86/126 anonim ***** válasza:
89%
85: az ki szokott derülni, hogy tetszik nekik, igen... nyilván értelmes ember olyannal jön össze, akitől nem hány sugárban. De azért az ferdítés, hogy ezek médiaideál külsejű 190 centis latin macsók lennének mind. Pl. az én párom is kopaszodik, van kis pocak, tehát nem egy adonisz, de baromira vonz, az tény.
tegnap 14:55
 87/126 anonim ***** válasza:

83.

Ha vidéken élsz, semmilyen példát sem fogsz látni, mert 40 éves kor alatt szinte csak romák vannak a környéken... A fehérek pedig szinte egész nap a melóhelyen kínlódnak ("cigányoknak jó reggelt, magyaroknak jó munkát" ugye), esélyük sincs találkozni. Reggel 6 előtt és este 6 után már kevés dolgot lehet csinálni hétköznap. Sötétben indulsz és sötétben érsz haza.

tegnap 14:55
 88/126 anonim ***** válasza:
14:55 Mondjuk én sosem tetszettem senkinek első találkozás során, így nem tapasztaltam meg ezt az érzést, de legyen igazad, nem ítélkezem. :)
tegnap 14:59
 89/126 anonim ***** válasza:

86.

...és leteszi a 600 nettót tisztán a gyengébb hónapokban is....

tegnap 15:00
 90/126 anonim ***** válasza:
89 Igen, azt nem hangsúlyozzák, hogy VAGY kapcsolat van. Vagy sok pénz vagy jó külső. :)
tegnap 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!