Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
81.
Vidéken nincs az 5%. Inkább 0,05%. Pár nagykutya elosztja egymást között a dzsekpotot, mindenki másnak pedig "garantált bérminimum" vagy ennél is rosszabb jár, ami eleve egy lenézést hordoz magában.
83.
Ha vidéken élsz, semmilyen példát sem fogsz látni, mert 40 éves kor alatt szinte csak romák vannak a környéken... A fehérek pedig szinte egész nap a melóhelyen kínlódnak ("cigányoknak jó reggelt, magyaroknak jó munkát" ugye), esélyük sincs találkozni. Reggel 6 előtt és este 6 után már kevés dolgot lehet csinálni hétköznap. Sötétben indulsz és sötétben érsz haza.
86.
...és leteszi a 600 nettót tisztán a gyengébb hónapokban is....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!