Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
91.
Erről a legendáról sokan mesélnek, de élőben nem látni ilyet szinte soha. Lásd nálad is a mostani barátod gazdag. Az előző nem volt az, hiába mondod, hogy nem ezért lett lecserélve, de azért benne voltak a pénzhiány miatti feszültségek.
Na erre viszont sok példát láttam már. Főleg fiatalabb nők esetében. A csóró első barát hamar gazdag második barátra van cserélve. Persze sosem a "pénz miatt lett vége" az elsőnek, hanem mert "nem volt elég érett" vagy valami hasonló olcsó mese. A második se érettebb egy fokkal sem, csak hát amikor milliókkal a bőre alatt ilyen valaki, az "cuki", míg a csóró idegesítő és máglyára való.
94, 15:06
A modelleket nem is nagyon nézem már az én koromban, vak sem vagyok és rendszeresen járok kint az utcán is...az állításaimat továbbra is tartom! ;)
#91-es
Tetszik a kitartásod, de szerintem felesleges magyaráznod.
Úgyis ugyanaz lesz a válasz. Csak a gazdag, jó képű kell a nőknek itt a gyk szerint.
Szélmalomharc
96.
Azon úgysem változtat semmi, hogy az élet szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!