Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

dec. 4. 10:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:

110.

Kifogás... Persze, az. A röhejes fizetésre is gyorsan találnak kifogást a munkáltatók "régiós bér!", de valahogy az árak mindig "uniós szint, uniós szint, fel kell zárkózni!"

Soha nem adtak még normális fizetést. Ígérgetni azt mindig. De soha nem váltotta be egyik munkaadó sem. Éppen csak azt nem mondják, hogy "dögölj meg rabszolga"

dec. 4. 15:24
 112/127 anonim ***** válasza:
48%
109, Én Borsodból...de Veled ellentétben nem nézem le azokat, akiknek nem sikerül elköltözni, mert ezer oka lehet...
dec. 4. 15:25
 113/127 anonim ***** válasza:
110-nek ment a 15:25
dec. 4. 15:26
 114/127 anonim ***** válasza:

111-es

Jó 💁🏼‍♀️

115/127 anonim ***** válasza:

112

Nem néztelek le xd

116/127 anonim ***** válasza:
Csak egyszer tartották volna be az ígéretüket, előrébb lennék a világon. De így mindig csak a szenvedés marad. Értéktelennek érzem magam, mert úgy is kezelnek. Ezt az érzést nem kívánom senkinek.
dec. 4. 15:27
 117/127 anonim ***** válasza:

115 vagyok

Bocsi, félrenéztem, nem nekem írtál.

dec. 4. 15:27
 118/127 anonim ***** válasza:
15:26 "Kifogások mindenre vannak" ezt írtad. Én nem ítélkeztem a Válaszolótársunk felett így ismeretlenül.
dec. 4. 15:28
 119/127 anonim ***** válasza:

117

:(

dec. 4. 15:29
 120/127 anonim ***** válasza:

119.

Persze, mindenre. Hogy miért tartanak itt több város teljes lakosságát rabszolgának, hogy miért gagyi itt minden, hogy miért nem lesz soha jobb, ezekre is mindig van. És nem lehet ellene tenni, mert bármilyen jelentősebb lépés azonnali börtönt jelent.

dec. 4. 15:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!