Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

dec. 4. 10:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 anonim ***** válasza:

98.

"A pénz még nem ártott meg senkinek"

Illetve akinek pénze van, az mindig vonzóbb lesz, mert több a lehetősége. Ez köszönhető annak az "egészséges" kapitalizmusnak amiben élünk. Csak a pénz, a pénz a pénz. Ez mindennek alapja. Akinek nincs pénze, az jobb, ha minél gyorsabban elhalálozik. Az életének értelme nincs, soha senki nem fogja kedvelni, mert a szegény ember csak a púp a világ hátán.

És ha egyszer szegény vagy, sosem fogsz tudni abból kijönni, mert ez egy olyan spirál, ami úgy van megalkotva, hogy ne lehessen belőle kitörni.

És ez így egy tragédia. Ma már arra sincs esély, hogy valamilyen népfelkelés változtat ezen. Nem fog.

dec. 4. 15:16
 102/127 anonim ***** válasza:

99.

A barátod pénze ezt garantálja is...

dec. 4. 15:16
 103/127 anonim ***** válasza:
100: de azért nem a "büdös r...ncoknak csak min 600 nettó kell" szint, maradjunk annyiban
dec. 4. 15:17
 104/127 anonim ***** válasza:

103.

A végén nem is megy el vele senki, ezért is nem mert próbálkozni, megszokta már az állandó lekoptatást.

dec. 4. 15:18
 105/127 anonim ***** válasza:

103, 15:17

Mondtad, hogy randiztál volna, tehát jól nézett ki. Ezen felül, nettó 400 ezer felett szoktak kapni azért.

dec. 4. 15:18
 106/127 anonim ***** válasza:
89%

102-es

Tudtad, hogy a nők is dolgozhatnak már és dolgoznak is? :o

Én is képzeld és a barátommal együtt építjük a jövőnk. :) Nem, nem keres 600+-ot ő sem.

dec. 4. 15:20
 107/127 anonim ***** válasza:
84%
105: nekem tetszett, de ő sem egy Jason Momoa / fiatal Brad Pitt szint volt, tehát nem médiaideál, hanem átlagos, de kellemes kisugárzású férfi. Én meg spec. nem voltam tisztában azzal, hogy az most már nettó 400, olyan 300-35
dec. 4. 15:21
 108/127 anonim ***** válasza:

106.

Gondolom nem vidéken éltek. Itt nincs jövő. Csak a szenvedés van, a szegénység és a kilátástalanság.

dec. 4. 15:22
 109/127 anonim ***** válasza:
na, sikerült elmennie közben... 350 körülre tippeltem volna. Nekem is van az a szint, ami offos, pl. ha az illető alkalmi segédmunkás vagy munkanélküli, ill. ha minimálbéres, akkor magát tartsa el, és ha nekem magasabb az életszínvonalam, ne akarjon lehúzni (pl. hisztizve itthon tartani, ha elmennék mondjuk színházba, és neki nem telik rá).
dec. 4. 15:22
 110/127 anonim ***** válasza:

108-as

Kifogások mindenre vannak, vidékről kezdtük, Szabolcsból.

dec. 4. 15:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!