Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mindig ezek a nok talalnak meg?

Figyelt kérdés
25/f vagyok es januar eleje ota fent vagyok egy tarskereson. Az esetek 90%-aban azok a nok jelolgetnek akik vannak vagy 100 kilok meg nem foglalkoznak magukkal, kb rongyokban jarnak. En 2 eve jarok edzoterembe minden nap es meg is latszik rajtam, es minden honapban nagyobb osszeget koltok ruharakra meg cipore is. Szinte lehetetlenseg olyan lanyt talalnom aki ad is magara es nem lusta..
tegnap 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek lehet belnyugodnának hogy csak szexet akarsz, de egy budy bilder nem azt sugallja hogy romantikus hősszerelmes kötődő ragaszkodó lenne aki csaladot akarna..
tegnap 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Január eleje óta, tehát még 2 hónapja se keresel online. Türelem. Ez normális.
tegnap 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek alapvetoen tisztelet szeretet kéne. Amit pont a naponta edzoterembe jaroktól nem lehet elképzelni akiknek a hetvégéje is inkabb a terem es nem a nőjével egy bevasárlas mondjuk meg az egyuttfőzes meg ezek.
tegnap 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
A nők lehetnek kövérek. A férfiaknál ha nem vagy vékony akkor selejt vagy.
tegnap 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd elismerésnek, hogy valaki érdeklődését felkelted. Ez azt jelenti, ténxleg látsuik valami. De ettől ne várd, hogy a neked vonzó nők keressenek téged. Voszont ha te mész ismerkedni, akkor könnyebb helyzeted van.
tegnap 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Kövér nő vagyok és szép pasival csak szexet tudnék elképzelni, mert beképzeltek és csalják a nőket. Minél rusnyább egy pasi, annál jobban megbecsüli a nőt, ha adódik vmi lehetőség. Ha ő is jóképű lenne, ő is csalna. Ennyi.
tegnap 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem minden az izom bro,már nem ez számít..
tegnap 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos felsőkategóriás vagy ha ilyen nők találnak meg.
tegnap 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!