Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan férfi közelítene hozzád akinek azért nem volt még kapcsolata, mert elérhetetlen nők után ment mindig, de nem adta fel a reményt, és mondjuk benned találná meg az igazit, feszélyezne, hogy a pechje miatt nem volt még kapcsolata?
Nem.
Mondjuk az más kérdés, hogy én ezt mind honnan tudom randizgatáskor.
2 Igen?
És ez most hogy jön a kérdéshez, vag ymire írtad?
Számomra biztatóbb lenne a kezdés ha volt már néhány tartós kapcsolata, azt jelenti, hogy képes együttműködni, kitartani valaki mellett.
Persze ismerek házas embereket akik állandóan csalnak, szóval nem garancia ez sem.
Azt gondolnám, hogy sokkal jobb nőt akar magának, mint amilyen ő pasiban. "Vénségére" belátta, hogy ez nem fog menni, ezért már beérné velem is. Nem kéne olyan pasi, aki csak jobb híján van velem.
Azért gondolom, mert én is rohadt válogatós vagyok, ennek megfelelően a plátói kapcsolatok nagy szakértője, de azért így is volt néhány kapcsolatom. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ennyire ne felelne meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!