Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan férfi közelítene hozzád akinek azért nem volt még kapcsolata, mert elérhetetlen nők után ment mindig, de nem adta fel a reményt, és mondjuk benned találná meg az igazit, feszélyezne, hogy a pechje miatt nem volt még kapcsolata?
10-es.
De te nő vagy, ő meg férfi. Ez a legnagyobb különbség manapság, tudom hogy nem érted, mert nőként 500 millió lehetőséged van párt találni és válogatni. De férfiként közel sincsen ennyi lehetőség,sőt nagyságrendekkel kevesebb.
#11! A nagy lóf@szt. Hagyjuk a kamu férfi többlet mániátokat. Jól kinéző nő sokkal több van, mint jól kinéző pasi. Ez tény. Na most, ha én átlagos nőként jó pasit akarok csak választani, ő pedig átlagos pasiként jó nőt, akkor ő a nagy számok törvénye alapján sokkal nagyobb eséllyel jár sikerrel. ( Még úgy is, hogy azt nem számoltam bele, hogy egy jól kinéző pasi sokkal kevésbé fogad el magánál "rosszabb" nőt, mint fordítva.)
12-es.
Esküszöm megmutatnám neked a való életben, de még akkor sem hinnéd el.
Nem viccből írom,ténylegesen így van.
Megmutatom sőt le is tudom írni, társkeresőn mennyi "likeot" kapok férfiként, és ezáltal mennyi nővel tudtam ismerkedni. 0.
Nőként mennyit kapsz?
A hétköznapokban mennyien mentek oda hozzád, vagy munkahelyen, iskolában hányan kezdeményeztek nálad? Számold össze.
Nekem férfiként ez a szám is 0, csak mondom. És nekem soha nem mondta még egy nő sem, hogy de jól nézel ki. Csak ennyit...
Neked nőként hányszor mondtak dicséreteket életedben? Számold össze.
Nálam ez is 0.
És nagyon sok éven keresztül szinte mindennap eljártunk haverokkal mindenféle helyre ismerkedni, dumálni nőkkel. Próbálkoztunk nagyon sokat.
Nos, akkor várom a válaszokat és meglátjuk. ;)
#13! Próbáld már meg értelmezni a kérdést és a válaszomat is!
"Mert elérhetetlen nők után ment." Nem azért, mert senkinek nem kellett, mint te, hanem AZOKNAK a nőknek nem kellett, akiket ő akart, pontosan úgy, mint én a férfiakkal. Kit érdekel, hogy hányan jönnek oda hozzám olyanok, akik NEM KELLENEK? Ha nulla jön oda vagy száz, a végeredmény ugyanaz. 0 darab kapcsolat, hiszen NEM KELL.
Látom, az önsajnálat megy, de még mindig nem az volt a kérdés, hogy összejönnék-e olyan pasival, akinek azért nem volt még nője, mert nem kapott lájkot társkeresőn/ nem kezdeményeztek nála/ nem dicsérték meg. Ha téged ez érdekel, akkor írjál ki róla kérdést!
14.
A válaszod bebizonyította, hogy igazam van. Én tényeket írtam le konkrétan számokkal, te pedig félrebeszélsz. ;) ennyi pont elég nekem :)
14: a lehetőségeket írtam le, hogy a nőknek nagyságrendekkel több van és megpróbáltad megcáfolni.
Én pedig leírtam konkrét számokkal és tényekkel, hogy nálam mi van. Majd megkérdeztem nálad mi van. Na ugye, hogy nagyságrendekkel több lehetősége van a nőknek? ;)
#16!🤦🏽♀️Ok., menthetetlen vagy. Én semmit nem akarok bizonygatni, csak válaszoltam egy kérdésre. Tudod, erre van az oldal😉 Legalább mások kérdéseit ne trollkodnátok szét. Miért nem elég az a napi 50 kérdés, amit kiírtok arról, hogy brühühü, milyen rossz nektek?😭
17.
Amit írtál, arra reagáltam először, mert egyáltalán nem igaz amit oda írtál. Onnan indult.
Egyébként meg honnan tudod, hogy én kikhez mentem oda?(simán lehet, hogy olyanokhoz, akik elérhetetlenek voltak és én is csak peches voltam, ahogyan a Kérdező is) :)
#18! Mi nem igaz? Szállj már le rólam! Én magamról írtam, meg a kérdezőről? Nem körülötted forog a Föld! Senkit nem érdekel, hogy TE miért nem tudtál becsajozni, mert nem te vagy a kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!