Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit gondolnak egy olyan férfiről, aki nem akar párkapcsolatot?
Ha nem akar párkapcsolatot, akkor mégis milyen véleményem legyen róla?
Az ő döntése, ha ő így szeretne élni, nekem nincs beleszólásom. Ha szimpatikus lenne, attól még barátok lehetnénk, ettől se nem több, se nem kevesebb valaki a szememben.
Egy embert, legyen az férfi vagy nő, nem a párkapcsolatai határozzák meg elsősorban.
Tény, furcsának, furcsa, de ettől nekem, nem elítélendő. Az én szememben jobb, mint, ha biszexuális vagy homoszexuális lenne, mert őket nem tudom megérteni, de nem is kell, szerencsére nincs is ilyen ismerősöm.
Nálam ez attól függ, hogy miért nem akar. Ha azért, mert "minden nő k.va", "engem egy nő ne csicskáztasson" vagy "jajj hát én úgy se kellenék senkinek", akkor nálam lúzer kategória.
De ha szimplán csak azért, mert jól érzi magát egyedül, vagy a karrierjére koncentrál, vagy nem férne bele az idejébe, vagy most volt túl egy szakításon stb stb, akkor szíve joga, abszolút nem ítélem el miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!