Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mit gondolnak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit gondolnak egy olyan férfiről, aki nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Hova sorolják ezeket a férfiakat?

2017. nov. 10. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Olyan férfit akihez vonzódnak és ilyen, azokat nevezik alfának. Ilyen vagyok én.
2017. nov. 10. 19:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Ődóga. Ő tudja, hogy neki mi a jó. Én ezt elfogadom, minek kérdőjelezném meg, hogyha ő azt eldöntötte, hogy őneki az úgy jó? Szóval nem hajtanék rá. Meg amúgy, hogyha nem akar párkapcsolatot, akkor nem is valószínű, hogy érdekelné a véleményem, hogy mit gondolok a "magányos farkas"-típusú pasikról, mert akkor mégis minek foglalkoztatnák őt a nők. Egy szexkapcsolat nem lehetséges, hogy kevés lenne, mert érzelmileg, lelki-összekapcsolódás-ügyileg, megértésileg talán lehetséges, hogy kevesebbet kapnék belőle. De amúgy az a kérdésből meg nem derül ki számomra, hogy szeretne-e pl szexkapcsolatot meg ilyesmit. Szóval csak tudomásul venném, és hagynám őt, nem erőltetném, és nem nyomulnék rá, ha ő kijelentette, hogy nem akar kapcsolatot. (Amúgy az is lehet, hogy akar, csak nem tőlem, és nem akar megbántani, vagy akár megismerhet, elé pottyanhat egy olyan valaki, aki miatt mégis változtatna az álláspontján.) Nem vetem meg érte, a saját élete fölött ő rendelkezzen, és ez így nagyon helyes, tehát ő kijelentette, hogy nem kell neki kapcsolat, akkor azt nekem tiszteletben kell tartani, és ha szükségem van partnerre, társra , akkor más partnert keresnem. Mert akkor nincs ezek szerint ilyen jellegű , ilyen terű dolgunk egymással, ha ő nem vágyik kapcsolatra, én meg igen. Amúgy lehet, hogy csak összetörték, és most még sebzett még az adott pasi, lehet, hogy abban az esetben később még én is kellenék neki.
2017. nov. 10. 19:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Mi lenne benne izgalmas? Vagy csak megjátssza az elérhetetlent, hogy akarják a nők?
2017. nov. 10. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha ismerkedünk, és az elején közli, korrekt. Nem gondolok róla semmit, elfogadom, nekem is volt ilyen időszakom. Ha később közli, az más. Az olyanokat féregnek szoktuk hívni.
2017. nov. 10. 20:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Vki szerint elmebeteg és önáltató lásd 3.

V ki szerint magánügy.

Más kategória nagyon nincs.

Az mondjuk fárasztó tudd lenni ha kifogsz v mi korlátolt agyút aki nem érti h de nem fogod megomolni magad és nem nem vagy meleg, és nem nem azért van így mert a kutyának nem kellesz... esetek.

Ez olyan 25-35 felé erősödik családalapítás címmel.

Én a magam részéről pl azért élek egyedül mert nem kívánok egy párkapcsolttal foglalkozni és nem akarom h vki beleszóljon az életembe.

2017. nov. 11. 00:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha csajozás tapasztalatszerzés miatt akkor oké. Ha sérült, és szívtelen lett tele negativ eélőítéletekkel a nőkről, meg nőgyűlölő, aki hatvan hat falat húz maga köré, akkor azt sérelmesnek gondolom, aki szr irányba megy.
2017. nov. 11. 01:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerinted minden egyes létező nő ugyanúgy gondolkodik?
2017. nov. 11. 10:54
 18/24 A kérdező kommentje:

"Ha csajozás tapasztalatszerzés miatt akkor oké."

Nem is csajozik egyáltalán, mert nem akar ezzel a dologgal foglalkozni.

2017. nov. 11. 14:37
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sérült. Negativ gondolatai vannak ezzel kapcsolatban. Félelmei vannak, fallal védekezik. Nem bizik magában. Bizalom béka segge alatt van. Gyanakodna mindig. Hagyni kell a francba!Vagy lehet h meleg..
2017. nov. 12. 15:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig van olyan akinek így egyszerűen nem kell.

Nem kell mögé gondolni semmit.

2017. nov. 12. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!