Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kit válasszak az egyikkel jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak az egyikkel jó a sex de nyilt párkapcsolatot akar a másikkal biztonságba érzem magam. Kit válasszak?

Figyelt kérdés
azt mondta segít nekem az elhelyezkedésben és a tanulmányaimban nagyon szeret én is őt...de a másikkal ezerszer jobb a hancur. 21/l
2017. márc. 26. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Válaszd a szexet. A nők, másra úgysem valók.
2017. márc. 26. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy harmadikat!

Mindkét jelenlegi csak kompromisszum.

Vagy gyúrd össze a két pasit! :)

2017. márc. 26. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is nyíltat akarsz, akkor egyértelmű. Ha nem, akkor próbáld a másikkal megjavítani a szexet. Ha nem megy, akkor keress harmadikat.
2017. márc. 26. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanítsd ki azt a biztonságot nyújtót, hogy tudja azt nyújtani neked az ágyban, mint az a másik.

Az oktatás maga is élvezetes lesz, és ezzel is közelebb kerültök egymáshoz.

2017. márc. 26. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Te most éppen a nyílt párkapcsolatot választottad, szóval ha meggondolod, akkor a jó hancúrpartnert választottad valójában. Persze közben a másik megadja azt, ami még neked kell. Szóval a hancúrbajnok kihasznál téged, te pedig a másik pasit.

Azért azt a "nagyon szeret ÉN IS ŐT" részt kicsit ellentmondásosnak érzem. Oké, szereted, de akkor miért vered át? Igen, azért mert kihasználod. De ha szeretsz valakit, miért csinálod ezt? Önző is vagy. :D

2017. márc. 26. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy jo vibrátort és hajts rá egy megfelelö állásra.
2017. márc. 26. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

biztonság ? miért, veszélyben az életed ?

Ugyan már, A kihasznál téged, te kihasználod B-t, minek mennél bele bármilyen kompromisszumba, ami nem tetszik ?

Ahogy előttem is írták, rövid távon válaszd A-t, hancúrozzatok, élvezd, amit adott az élet, és találj egy normálisat, aki minden téren passzol hozzád.

2017. márc. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!