Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek bejön, ha "piedesztálra vagytok emelve"?
Ha egy férfi úgy kezel titeket, mintha valamiféle földöntúli lények, istenségek lennétek. Mintha biztosan tudná, hogy sosem érhet el titeket, sosem érhet fel hozzátok, de azért ott legyeskedik folyton. Gondolom, az igazán szép nők már gyakran találkoztak ezzel.
Bejön ez nektek, vagy inkább az tetszik, ha sima hétköznapi emberként, egyenlő félként kezel titeket az illető?
Én szeretem az ilyet, de csak akkor, ha nekem is bejön az illető :) Sőt, mivel eleinte nehezen nyeri el valaki a bizalmam, kell is, hogy kicsit nyomuljon, éreztesse, hogy odavan értem és kellek neki, különben azt fogom gondolni, hogy nem akar eléggé. Azért nem kell átmenni papucsba sem, kezeljen egyenlő félként, de nekem tetszik ez a hagyományos női-férfi szerepfelosztás(férfi kezdeményez, ilyesmi).
21L
Egy férfi tekintsen nőnek. Azt értékelem, ha kedves, őszinte, segítőkész, figyelmes stb., de ne ruházzon fel olyan tulajdonságokkal amik nincsenek bennem.
Mivel együtt vagyunk ez azt jelenti,hogy elért, tehát nem vagyok elérhetetlen, nem vagyok magasabb rangú mint Ő.
Nekem is volt már olyan pasim akinek én voltam a világ legszebb/legjobb alakú/legokosabb nője, ami természetesen nem igaz, ezért egyértelmű,hogy értékelni se tudtam a "bókjait", sőt, a kapcsolatot is gyorsan lezártam.
Én mindig igyekszem reálisan látni a páromat, a pozitív és negatív tulajdonságaival együtt. És nekem fontos,hogy Ő is így tegyen.
De jó, ezek szerint még mindig van olyan görény, aki megalázkodásra trenírozza a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!