Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek bejön a kockás has?
Önmagában bejönne, csak önimádónak gondolnátok a "tulajdonosát"? Volt már esetleg ilyen párotok, vagy csak poszteren szeretitek nézegetni az ilyen idomokat? Egy ilyen férfi saját magát mindig is jobban imádná, mint a párját?
Esetleg van, aki a kis pocakot, úszógumit férfiasabbnak tartja, vagy a kidolgozott testű férfiakat mindig is előnyben fogják részesíteni a nők?
Nekem bejön, természetesen egy szép, kidolgozott testtel. Ha valakinek azért kockás a hasa, mert sovány, az nem jön be.
"Esetleg van, aki a kis pocakot, úszógumit férfiasabbnak tartja" - nem! A hízás a férfiáknál, minden, csak nem vonzó. És nem azért, mert a kockahas tetszik, mert nem bánom, ha kicsit fedett a férfi, de amikor oldalt már úszógumik vannak, az irtó hülyén néz ki, mellesleg egészségtelen is. A hízás ösztrogén-termelődéssel jár, tehát nemcsak szubjektíven, de biológiailag is férfiasabb egy alacsonyabb testzsírszázalékkal rendelkező férfi. Mellesleg, ne hagyja már el magát senki annyira, hogy sörhasa nőjjön.
ui.: Nem csak beszélek, magam is sportolok és egészségesen eszem.
#1 Senki nem kérdezte, hogy sportolsz vagy hogy eszel fitneszlédi. Ahogy a testzsírszázalékos kiselőadás is felesleges volt.
Én nem szeretem a kockás hasat, ahogy a kondis izmos testet sem. Szerintem az egészség nem egyenlő az izmos testtel, bőven jó ha úszik, vagy fut, kerékpározik stb. tehát rendes sportot végez, nem ilyen bohóckodást a súlyzókkal. Olyan pasival meg soha nem jönnék össze aki számolgatja a kalóriákat.
Gusztusos,kivanatos,ha a paromnak ilyen lenne,nem zavarnam el enni h azonnal szuntesse meg,de! Nem szempont es nem kitetel es en is a kitartast igenylo sportolokat tartom tobbre.A konditermes izmok kb csak arra jok h szebben all rajtuk a polo.
A parom fut es bringazik,egyaltalan nem kockas a hasa es kb minden masert vagyok vele, mint az izmaiert.Ha hajas lenne,az kizaro ok,mert akkor a szex is elromlik de nagyon.
#2 Te aztán ilyen felfogással biztos Istenien nézhetsz ki..
Azért egyszer menjél el konditerembe aztán 1-2 órát bohóckodjál a súlyzókkal,biztos rád férne.
Szexualisan a kicsit teltebb ,husibb pasikhoz vonzodom. Kockas has nem tetszik.
21/N
Még jó hogy! Miért lenne önimádó valaki, aki edzett? Ilyen erővel ne sportolj, mert önimádó vagy?
Nem baj ha valakinek nincs, de az úzsógumisok sosem fognak vezetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!