Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek bejön, ha "piedesztálra vagytok emelve"?
Ha egy férfi úgy kezel titeket, mintha valamiféle földöntúli lények, istenségek lennétek. Mintha biztosan tudná, hogy sosem érhet el titeket, sosem érhet fel hozzátok, de azért ott legyeskedik folyton. Gondolom, az igazán szép nők már gyakran találkoztak ezzel.
Bejön ez nektek, vagy inkább az tetszik, ha sima hétköznapi emberként, egyenlő félként kezel titeket az illető?
Bejön nekik persze, nagyon jó önbizalom tuning. A facebook, és az instant gramm szinte csak erre épít, ismerősök közt is szinte mindenki láthatja, hogy sok nő divatosan beállított "jónős" fényképeket csinál, hogy arra sok lájkot, és dícséretet kapjon, hogy ő milyen szép.
A piedesztára emelő férfiak ezért nagyon bejönnek a nőknek... BARÁTKÉNT, de már semmiképp nem férfiként.
Ahhoz hogy férfiként tekintsen rád, azt kell sugallni, hogy te simán megkaphatsz bármilyen hasonló nőt, sőt jobbakat is, és örüljön hogy te egyáltalán szóba állsz vele.
Egészen az utolsó mondatodig teljesen normális dolgokat írtál, 54%.
De, az utolsó mondatod odavágott, full gáz! Te vagy a végletes.
Nem gondoltam volna, hogy le leszek pontozva, csak mert tetszik ha körülrajong az, akinek bejövök.
Le merem fogadni, hogy a nagy feminista nők háborognak ezen is, hogy milyen már, ha egy férfi kimutatja a vonzalmát.
Szörnyű lehet, tényleg!
Nem, ez mar tulzas. Bolonduljon ertem mint noert, ami fokepp a szexualitasba meruljon ki( pl.legyen ki ha mar egy napig nem nyulhat hozzam, nyomjon a falhoz es...)
De, hogy engem, ugy kezeljen, mint egy Istent es ugraljon korbe, mint idiota na azt nem.
Szóval bevallottan nőgyűlölő vagy, szerinted a nők igénylik az alázást, és amikor valaki megszólít, hogy a magadfajta gyökerek miatt érzik magukat sokan elnyomva, neked áll feljebb. Okos vagy, kapsz cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!