Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nekem bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nekem bejön az, hogy egy nő kihasznál? 23F

Figyelt kérdés
Egy nagyon gyönyörű hölgy munkatársam azt a szívességet kérte tőlem, hogy vegyek neki egy laptopot és majd később részletekben megadja. Tudtam, hogy valószínűleg probléma lenne a visszafizetéssel, úgyhogy természetesen nemet mondtam. Ekkor azonban az ölembe ült és mélyen a szemembe nézett, majd később megkért, hogy masszírozzam meg a talpait. Ezután egyszerűen nem tudtam nemet mondani és megvettem neki.

2017. ápr. 26. 14:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Gyenge jellem lehetsz, főleg, hogy ezért képes vagy egy laptopot venni, vannak nők aki tizedéért lepippantanak.
2017. ápr. 26. 14:35
 2/28 anonim ***** válasza:
79%

H..lye vagy, nem szégyen ezt bevallani magadnak. Legalább most már ezt is tudod.

Mazochista vagy.

Egyébként jó lenne, ha nem lennél ilyen papucs, mert akkor sok kellemetlenségtől tudnád magad megkímélni az életben.

Légy határozott, állj ki magadért.

De ha élvezed, hogy átb..szhatnak és kihasználhatnak, akkor az is a te döntésed.

2017. ápr. 26. 14:37
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Engem is izgat amit irta :D a kis kva en meg meg is huztam volna egy laptopert ne viccelj :D
2017. ápr. 26. 14:38
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki csak szexuálisan használna ki, nem anyagilag, azt is élveznéd?
2017. ápr. 26. 14:44
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

A talpmasszázs után megkérdeztem volna tőle:

"Meddig vagy hajlandó elmenni egy laptopért?"

Kíváncsi lettem volna az eredményre.

2017. ápr. 26. 14:44
 6/28 anonim ***** válasza:
45%

elég sub jellem vagy ő meg visszaél ezzel :D lehet még lesz itt folytatás :P

domináns vagyok, de ilyet nem tettem volna senkivel :D anyagilag nem :D

majd mesélj hova jut ez a dolog :P

24F

2017. ápr. 26. 14:46
 7/28 A kérdező kommentje:
#4 Ezt nem nagyon értem, bocsi, kifejted légyszi? :D
2017. ápr. 26. 14:56
 8/28 anonim ***** válasza:
44%

Szubmisszív vagy, ilyen egyszerű. Vannak nők akiknek pont ilyen férfiak kellenek mert ők dominánsak szeretnek lenni, de ez a nők elég kis százaléka.

Egyik volt barátnőm is ilyen. Amikor összejöttünk még nem volt domináns, de ma már új cuckold pasit keres akit szadizhat. Ha neked ez adja meg a boldogságot akkor keress ilyen nőt.

2017. ápr. 26. 15:04
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
Tetszett neked a nő magabiztossága, hogy talpraesett nem somfordált el meghunyászkodva, mint ahogy a nők fele tenné. Az hogy így kivágta magát beindított téged. Szerintem csak erről van szó. Nem vagy ettől mazochista csak az ilyen nőkre buksz akik kicsit irányítanak. Az sem utolsó szempont, hogy a nő szép, vagyis ha egy debella ronda munkatársnőd kérte volna ugyanezt elküldted volna élből a fenébe szerintem.
2017. ápr. 26. 16:00
 10/28 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem vagy normalis. Egy fogyatekos vagy. Nem kaptal meg eleg fajdalmat az elettol. Majd ha mindenki kihasznal sorba utana nem ezt fogod mondani. Noj fel te kisfiu
2017. ápr. 26. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!