Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nekem bejön az, hogy egy nő kihasznál? 23F
Figyelt kérdés
Egy nagyon gyönyörű hölgy munkatársam azt a szívességet kérte tőlem, hogy vegyek neki egy laptopot és majd később részletekben megadja. Tudtam, hogy valószínűleg probléma lenne a visszafizetéssel, úgyhogy természetesen nemet mondtam. Ekkor azonban az ölembe ült és mélyen a szemembe nézett, majd később megkért, hogy masszírozzam meg a talpait. Ezután egyszerűen nem tudtam nemet mondani és megvettem neki.2017. ápr. 26. 14:34
21/28 anonim válasza:
Hàt keress olyan nőt,aki szivesen kihasznàl.Én példàul ilyen pasit keresek.
22/28 anonim válasza:
Megadom az asszony telefonszámát. De mindegy mit mond, a toyotát kéri.
23/28 anonim válasza:
Akkor nem használ ki. Még ha ő így látja se, mert te is kapsz belőle. Élvezetet a vágyad kiéléséből.
Amit ideírtál, ettől független.
24/28 anonim válasza:
Semmit valoszinűleg êlvezed is .Akkor tökmindegy hogy meguzod vagy csak flörtölgetsz vele és tokolsz neki .
25/28 anonim válasza:
Nem olyan rossz ez.
Te szexet kapsz, ő laptopot, élvezed is, hol itt a baj?
Vagy nem feküdtetek le?
26/28 anonim válasza:
Írj privátot, egy laptopért én is az öledbe ülök. 😂
27/28 anonim válasza:
Csak nekem baromi szürreális ez a helyzet? El nem tudom képzelni, hogy arra kérjek egy kollégát, vagyon nekem laptopot, vagy bármit, aztán még az ölébe is üljek, meg talpat masszíroztassak vele... WTF?! Ilyen tényleg van? Fúú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!