Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nekem bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nekem bejön az, hogy egy nő kihasznál? 23F

Figyelt kérdés
Egy nagyon gyönyörű hölgy munkatársam azt a szívességet kérte tőlem, hogy vegyek neki egy laptopot és majd később részletekben megadja. Tudtam, hogy valószínűleg probléma lenne a visszafizetéssel, úgyhogy természetesen nemet mondtam. Ekkor azonban az ölembe ült és mélyen a szemembe nézett, majd később megkért, hogy masszírozzam meg a talpait. Ezután egyszerűen nem tudtam nemet mondani és megvettem neki.

2017. ápr. 26. 14:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hàt keress olyan nőt,aki szivesen kihasznàl.Én példàul ilyen pasit keresek.
2017. aug. 25. 21:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Megadom az asszony telefonszámát. De mindegy mit mond, a toyotát kéri.
2018. márc. 12. 20:46
 23/28 anonim ***** válasza:

Akkor nem használ ki. Még ha ő így látja se, mert te is kapsz belőle. Élvezetet a vágyad kiéléséből.

Amit ideírtál, ettől független.

2018. márc. 12. 20:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Semmit valoszinűleg êlvezed is .Akkor tökmindegy hogy meguzod vagy csak flörtölgetsz vele és tokolsz neki .
2018. márc. 12. 22:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz ez.

Te szexet kapsz, ő laptopot, élvezed is, hol itt a baj?

Vagy nem feküdtetek le?

2018. aug. 1. 00:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Írj privátot, egy laptopért én is az öledbe ülök. 😂
2018. aug. 11. 08:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Csak nekem baromi szürreális ez a helyzet? El nem tudom képzelni, hogy arra kérjek egy kollégát, vagyon nekem laptopot, vagy bármit, aztán még az ölébe is üljek, meg talpat masszíroztassak vele... WTF?! Ilyen tényleg van? Fúú....
2018. szept. 3. 12:33
 28/28 anonim ***** válasza:
vagyon- *vegyen
2018. szept. 3. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!