Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, nektek bejön Osvárt Andrea színésznő?
Nemrég volt itt egy kérdés azzal kapcsolatosan, hogy a rövid haj annyira nem nőies. Szerintem Andreának nagyon jól áll, kíváncsi vagyok, hányan értenek velem egyet ezügyben. Emellett pedig nagyon szép nőnek tartom.
Nektek tetszik?
neki megy az arcához szerintem, de mivel színésznő gyakorlatilag mindig be van lőve a frizurája, hogy a lehető legjobban nézzen ki
am sok csaj azt hiszi, hogy jól áll neki, de közben mégsem :S
24F
Nekem nagyon bejön. :)
Tipikusan az a babarcú nő, akinek a rövid haj áll jól igazán. Láttam róla képet hosszú hajjal is (azt hiszem, paróka volt?), de valahogy nem az igazi. Elvesztette azt a figyelemfelkeltő jelleget a megjelenése, valahogy nem olyan hangsúlyos az arca.
Egyébként meg olyan alakja van, hogy kopaszon is. ;)
Ő nem erősíti a szabályt, mivel perfekt alakja és babaarca van, ezer nőből egy ilyen.
Amúgy nagyon szép hosszú hajjal is.
Eddig nem tudtam, hogy ki ő, ránéztem, és egyből D. Tóth Kriszta jutott eszembe róla.
Tehát:
Érdekes külalakja van a hölgynek, de amúgy jól áll neki ez a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!