Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan férfi közelítene hozzád akinek azért nem volt még kapcsolata, mert elérhetetlen nők után ment mindig, de nem adta fel a reményt, és mondjuk benned találná meg az igazit, feszélyezne, hogy a pechje miatt nem volt még kapcsolata?
13-as ezek olyan unalmas okfejtegetések.
Pl. Mennyiszer mondták hogy szép vagy.
Pl. Mennyiszer probalkoztak be nálad.
A női bepróbálkozókat is számoltad a kis frusztrált statisztikádban?
Pl. Nálam szimpla levelező oldalon ahol szimplán nyelvet akartam tanulni mit sem sejtve naívan két férjes biszex hölgy is beprobálkozott hetero nő létemre az egyikkel tök hosszan elbeszélgettem érdekes volt amiket mesélt a városról aztán egyszercsak azzal kezdte hogy nem is tudja hogy mondja, na ott már tudtam hogy megint egy biszex hölgy talált meg, amin kamilláztam is rendesen, hogy ennyire luzer vagyok hogy egy nyelvtanulós levelező partner se jön össze akivel baráti kapcsolat építésbe kezdhetnék. Aztán már csak kinomba kacagtam ezen. Aztán udvariasan kedvesen értésükre adtam mind a kettőnek hogy biztos találnak megfelelő partnert az éppen aktuális elképzelésükhöz megértették. De az adatlapomon ott volt egyértelműen hogy én mit akarok. De azért csak próbálkoztak legnagyobb bánatomra miközben én azon pityeregtem képletesen, hogy nyelvet akarok tanulni.
És ti nevezitek magatokat lúzernak, meg ti bőgicséltek azon hogy 0 nő próbálkozik nálatok.
Nekem ezek után egy incel se merjen panaszkodni. Én speciel egyiknek se panaszkodtam hogy ja tényleg nálam meg a nők is próbálkoznak hetero létemre.
Amúgy a kérdésre a válasz nyilván nem, ha minden rendben mentálisan az illetővel. Itt azt értem, hogy nem zaklatta azokat a nőket, nem kezdi el szidni őket, nem hasonlítgatna azokhoz, akik elérhetetlenek voltak a számára és nem fog ezen panaszkodni nekem, hogy előttem ez volt és ez. Mert akkor az a jó a szamár is a ló helyett helyzet lenne, amiből meg dobbantanék és inkább IA helyett ajánlanék neki egy AI-t(mesterséges intelligencia), hogy tárgyalja meg vele a szerelmi csalódásait. A
De az, ha csak benézett dolgokat és minden rendben vele, az még nem jelenti azt, hogy egy megkeseredett ember.
Egyébként a plátói szerelmek is tudják szépen fejleszteni az embert is és az érzésvilágát is tehetik még kifinomultabbá és önmagát az embert még érettebbé és tudják motiválni az élet több területén is. Ha azt az embert építette ezek a tapasztalatok anno akkor nem zavarna.
Csak az zavarna, ha hasonlítgatna azokhoz a nőkhöz vagy az, ha netalántán a hasonlóság miatt gondolja azt, hogy igazira talált,mert mondjuk az egyik plátói szerelmére hasonlítana az ember. Akkor repülnék is el minél gyorsabban én nem leszek senkinek az eszköze sem képzeletbeli kelyhe,én csak én vagyok nem más akinek mondjuk képzelne.
22-es vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!