Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs közép út?Mindig bolondok találnak meg,de ha "normális" teszi egyből elutasítom!?Van megoldás?
A "bolondot" nem feltétlen a tényleg bolondokra értem,általában a mentális betegeket jelenti.Nem bántásból hívom így amúgy,én is az vagyok.
És ezzel az a problémám hogy teljesen biztos vagyok benne hogy 2 mentális beteg nem tud "egészséges kapcsolatban" lenni egymással.Legalábbis én tuti nem,nekem kéne egy biztos pont.És itt a másik problémám,mert úgy gondolom egy normális srác normális lányt érdemel.Nem pedig egy "sérültet" Nem akarom az életüket beszennyezni,mert nálam mindig katasztrófa van kb.
De így meg soha nem lesz senkim
Nincs abba semmi jó 2-es, csak valószínű ő már tudja magáról hogy nem lenne képes normálisan funkcionálni egy párkapcsolatban, azért pattintott le. Feltéve ha igazat mondott. De ha marad egyedül most sokáig, és magával foglalkozik nem másokkal, akkor őszinte volt veled is. Olyan is van hogy ingadozó hangulat, olyan is van hogy jónak hitte és menet közben jött rá neki ez mégse jó, sokfajta háttere van az ilyen kihátrálásnak.
Van az úgy hogy a szimpla létezés is embert próbáló és nehéz valaki számára, nem hogy még párkapcsolatban is odaadó és empatikus, érzelmes tudjon lenni a másik féllel. Aki sorra fut bele problémákba, az jó eséllyel felfedezi hogy benne is bőven van hiba, és megpróbál javítani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!