Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a normális korkülönbség egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
aug. 12. 23:11
2/27 anonim válasza:
Legjobb pár év mondjuk plusz mínusz max 5, aztán jön a plusz mínusz max 10, aztán a még több, kivételek mindig vannak.
3/27 anonim válasza:
"Pár év."
Annak aki megragadt ált.iskolás szinten!
Az ilyen pároknál idővel a nő úgy néz ki mint a sármos pasi anyja! Számtalan ilyet láttam!
Maradjunk a 10 évben, és akkor még együtt is marad a pár. Különben válás, vagy ha az anyagiak nem engedik akkor befigyelnek a fiatal szeretők. Ez az élet rendje!
4/27 anonim válasza:
Korban? Nekem nem a kor ugrik be elsőre valahogy.
5/27 anonim válasza:
#3 Én nem látom ezeket a sármos pasikat sehol.Én trottyos tatákat látok csak mindenhol, már 55 évesen úgy is néznek ki.Méltó párja az ilyennek egy mamóka.
6/27 anonim válasza:
#3 oké oké... de azért ne felejts el koffeines samponnal hajat mosni, mert a férfiaknál már a húszas éveik elején/közepén elkezdodik a hajritkulás, onnan pedig kb lehetetlen visszajönni.
7/27 anonim válasza:
3 Szerintem a mamahoteles haverjaidnál voltál, csak nem merte megmondani hogy szingli.
8/27 anonim válasza:
Rövidebb kapcsolatban 15 év max max. Rendes hosszútávúban mondjuk 7-8 év a max nekem
9/27 anonim válasza:
Szerintem +-5 év ami még oké hosszutávu kapcsolatban.
10/27 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Nem kell megmondani felnőtt embereknek, hogy mi a normális, és mi nem. Nem másoknak kell megfelelni, hanem egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!