Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható vagy inkább, nem normális dolog a idősebb nő asszony, fiatal férfi kapcsolat?
ki nem szarja le?
sosem értettem az örökké mások kapcsolata felett ítélkező szerencsétleneket.
Szubjektív, hogy mi az elfogadható. Mondjuk, neked az, de más megbotránkozik rajta.
Mit keres a kulcsszavak közt a terhesség és a koncert?
Mindig idősebb nőim voltak és pont hidegen hagyott bárki véleménye. Valszeg ha bárki beszólt volna, elküldöm a halál ragyás...
Szóval érted... :)
Nem kell senkinek megfelelni!
Szégyellem magam, amikor nálam fiatalabb srácokat tartok vonzónak. (Nem 1-2 évvel fiatalabbaknál, nyilván)
Holott tudom, hogy a kutyát nem érdekli ez ma már. Engem sem lep meg és nem is botránkoztat meg, ha ilyen felállást hallok.
Ismerek egy párt, ahol a 74 éves hölgynek 19 éves fiú élettársa van jelenleg (nem 2 hete élnek együtt).
Mindenki nagymama-unoka kapcsolattal azonosítja őket, de számukra ez nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!