Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy nőként a 4-7 évvel idősebb férfiak vonzanak és a korombeliek nem? Ez még egészséges? A szakirodalom szerint 1-3 év a maximum ami még belefér.
2-es nyilván nem 3 és 4 között tesz különbséget de csökken 4-től a párnak az együttmaradási esélyei, tehát úgy van hogy 1-3 magas elégedettség, 4-6 csökken, 7-től tovább zuhan és így tovább...
Nekem sose tetszett még fiatalabb pasi, maximum külsőre de úgy hogy otthonra, nem.
Tesóm 20-25 évvel öregebbekkel kezd csak... Komplexus, fétis, ez ellen nem nagyon lehet tenni. De ha felmész random egy párkereső oldalra tuti, hogy 10 emberből lesz 1 aki jóval öregebbre hajt.
"Szakirodalom"(???)
Passz, szerintem nem probléma ez igazán, csak te akarsz feleslegesen generálni magadnak.
Én speckó jobban kijövök az "idősebbekkel", a barátnőim meg eddig (3 volt), mind pont velem egy idősek voltak. Még a születésnapunk is közeli volt.
Az exem 1 nappal volt fiatalabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!