Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy nőként a 4-7 évvel idősebb férfiak vonzanak és a korombeliek nem? Ez még egészséges? A szakirodalom szerint 1-3 év a maximum ami még belefér.

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 10:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ilyen szakirodalom.
2024. jún. 3. 11:33
 12/28 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, de nem vagy egészséges ha a "szakirodalom" szerint válogatsz...
2024. jún. 3. 11:36
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
12-es: Nem is bírja megnevezni, mert nincs ilyen, max 1-2 ócska cikkecske.
2024. jún. 3. 11:51
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Javaslom, hogy kevesebb f.szsagot olvass. Minuszba 2-3, pluszba egy 10es lazán bele kell férjen.
2024. jún. 3. 11:52
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez szerintem egy trollkérdés, csak sokan mások is olyan komolyan veszik ezt a koros hülyeséget, hogy ezt nem veszik észre.

Érdekes valahogy a magasság, vagyon, rassz és hasonlók alapján nagyon eltérő emberek ha összejönnek, ott sokkal kevesebb a beszólás, ítélkezés, más életébe beleszólás, mintha korról van szó.

2024. jún. 3. 12:02
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

4-7 év az semmi.

Nekem már volt 20 évvel idősebb, meg 3 évvel fiatalabb párom is. A vőlegényem 14 évvel idősebb.

Klisé, de a kor tényleg csak egy szám.

A szüleim között 12 év van, most lesznek majd' közel 40 éves házasok.

2024. jún. 3. 12:09
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

" Minuszba 2-3, pluszba egy 10es lazán bele kell férjen."

És miért is? Nekem nem fér bele a 10, de még az 5 sem.

2024. jún. 3. 12:10
 18/28 anonim ***** válasza:
2es vagyok. De ilyen nincs, hogy, valaki húz egy határt. Emberek vagyunk, van, aki 20 évesen 15 éves szintjén van, van, aki 30 évesen 40. Tök mindegy. Alapból ignorálom az ilyen gyönyörű szakirodalmat. Most ilyen erővel házasodni is minek, a felmérések szerint a nagyja úgyis válás lesz. Közben a 4 évvel idősebb párom 10 éve a párom, 6 éve a férjem. Most érted... Ha az internetes "szakirodalmak" szerint akarsz választani, akkor hajrá. De megerőszakolni minek magad, ha egyszerűen a 4-7 évvel idősebbek jönnek be neked is? Az az egészséges, amiben jól érzed magad. (Nyilván vannak extrém esetek, azért egy apa/anya komplexus, és a pedofília nem egészséges, de ezeken kívül értem.)
2024. jún. 3. 12:20
 19/28 anonim válasza:
89%
Az nlcafé nem szakirodalom.
2024. jún. 3. 12:21
 20/28 A kérdező kommentje:

Mert hogy más életszakaszban vannak az emberek azért nem jó a 7-nél több év korkülönbség. ITt is volt válaszadó akinek még az 5 év se fér bele.

Nekem már középiskolában is inkább a főiskolás srácok tetszettek tehát alsó hangon 4 évvel idősebbek.

2024. jún. 3. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!