Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy nőként a 4-7 évvel idősebb férfiak vonzanak és a korombeliek nem? Ez még egészséges? A szakirodalom szerint 1-3 év a maximum ami még belefér.
Ez szerintem egy trollkérdés, csak sokan mások is olyan komolyan veszik ezt a koros hülyeséget, hogy ezt nem veszik észre.
Érdekes valahogy a magasság, vagyon, rassz és hasonlók alapján nagyon eltérő emberek ha összejönnek, ott sokkal kevesebb a beszólás, ítélkezés, más életébe beleszólás, mintha korról van szó.
4-7 év az semmi.
Nekem már volt 20 évvel idősebb, meg 3 évvel fiatalabb párom is. A vőlegényem 14 évvel idősebb.
Klisé, de a kor tényleg csak egy szám.
A szüleim között 12 év van, most lesznek majd' közel 40 éves házasok.
" Minuszba 2-3, pluszba egy 10es lazán bele kell férjen."
És miért is? Nekem nem fér bele a 10, de még az 5 sem.
Mert hogy más életszakaszban vannak az emberek azért nem jó a 7-nél több év korkülönbség. ITt is volt válaszadó akinek még az 5 év se fér bele.
Nekem már középiskolában is inkább a főiskolás srácok tetszettek tehát alsó hangon 4 évvel idősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!