Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy nőként a 4-7 évvel idősebb férfiak vonzanak és a korombeliek nem? Ez még egészséges? A szakirodalom szerint 1-3 év a maximum ami még belefér.

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 10:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Normális. Én és a párom közt 4 év különbség van.
2024. jún. 3. 13:33
 22/28 anonim ***** válasza:
17-es jó, de te nem számítasz
2024. jún. 3. 14:14
 23/28 anonim ***** válasza:

Én nagybívben lesz..tam, hogy mi az átlag, meg a normális, meg a környezet mit hazudik.

Ki vonzott be, akivel agyalás és gondolkodás nélkül minden jó volt, ennyi. Ja és pasiként írom ezt.

Volt 21-el idősebb bnőm 6 évig, én 27, ő 48. Aztán fordítva is én 33, a lány 18. Vele 7 évig voltunk. Neki se kellett az esküvő, gyerek stb életforma és nekem se.

Addig voltunk együtt amíg jólesett. Nem volt kényszer, veszekedés, számonkérés, csak életélvezet, de nagyon.

2024. jún. 3. 14:41
 24/28 anonim ***** válasza:
45%

Jó nagy marhaság amiket írsz.

a 4-7 év totál természetes.

ez a szakirodalom meg óriási baromság.

2024. jún. 3. 15:09
 25/28 anonim ***** válasza:

20. Azt, hogy ki milyen életszakaszban van, k*@rvára nem csak a kor dönti el.

Te komolyan gondolod azt, hogy te egyforma vagy közel egyforma vagy az összes veled egykorú emberrel? Akkor?!

Ez egy kamu baromság. Meg lehet mondani, hogy neked külsőre nem tetszenek általában X korú emberek, nem kell ilyeneket kitalálni mögé.

2024. jún. 3. 18:09
 26/28 anonim ***** válasza:
6%

" A vőlegényem 14 évvel idősebb."

Majd fog számítani.

2024. jún. 3. 18:15
 27/28 anonim ***** válasza:
9%

"Nincs ilyen szakirodalom."

Statisztika viszont van. Annál kevesebb a válás, minél közelebb áll korban a pár. Még +3 évnél is több a válás, mint azonos korúak esetén, ilyen 10 évekről meg nem is beszélve.

2024. jún. 3. 18:17
 28/28 anonim válasza:
Én ezt #korkülönbség kategóriába sem tenném. Épp hogy a bélépő szintet karcolgatja.
2024. júl. 6. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!