Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a normális manapság? Tilt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a normális manapság? Tilt vagy csak töröl, mert túl későn válaszoltam?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk délelőtt-délután, majd másnap letilt, mert előző nap este nem reagáltam. (Én vagyok a nő)
aug. 23. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti bármikor ugyanúgy mint te.
aug. 23. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak egy tipp, de lehet emberünk sokszor esett már pofára olyanok lányok/nők miatt akik ugyanezt eljátszották vele. Ez csak egy védekező mechanizmus részéről, nem akar olyan lányokra energiát pazarolni, akik nem elég lelkesek ahhoz, hogy legalább visszaírjanak annyit hogy ,,bocs most nem érek rá/ picit elfoglalt vagyok holnap megbeszéljük."
aug. 23. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert ne tegetne meg. Semmi se biztos,csak a halal.
aug. 23. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
gondolom férfival írogattál! nos szerintem az ilyen férfiak szeretnének más nőkkel beszélgetni, írni, vagy ismerkedni, de akik ilyen hamar letiltanak azok szerintem félnek! nem ok nélkül és nem azért tiltott le mert túl későn válaszoltál! ha nem azért mert van párja! és fél a lebukástól! fél hogy párja meg lássa az üzeneteket! irkál kicsit, rá ír más nőkre az izgalom kedvéért de hamar törli is tiltja is, mielőtt párja észrevenné
aug. 23. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés, hogy megteheti-e (nyilván megteheti) hanem hogy ez lett e a norma manapság.

Utolsó: mondjuk ez magyarázza, hogy miért akarnak olyan sokan másik felületre menni chatelni..

aug. 23. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is rengetegszer tapasztaltam ugyanezt nőkkel is, már sok-sok évvel ezelőtt is. Az ilyesminek sosem értettem a logikáját, sokszor volt, hogy többször is elolvastam az utolsó üzenetemet, mi rosszat írhattam, de semmit nem tudtam felfedezni. Az ilyenek valószínűleg vagy csak unatkoznak, vagy találtak mást, vagy gyávák ahhoz, hogy igazán kinyíljanak.
aug. 23. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Sertodes. Nincs parja mindenkinek aki tiltogat,
aug. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!