Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kik azok a lányok, akivel elkezdtetek normálisan beszélgetni és flegmán válaszoltak vagy lelépnek megszakítva a normális beszélgetést?
Figyelt kérdés
Gondolok itt flegma stílusra, lekezelő jellemre, kamu profilokra2022. máj. 11. 13:47
2/16 anonim válasza:
Irjatok neveket, hogy a többi pasit ne tudjak hülyíteni!
3/16 anonim válasza:
Minek csinálsz belőle gondot csak nem leszel szerelmes 3 mondat után... Aki flegma azt elküldöm a p****** probléma megoldva. Tanuld meg kontrolálni az érzelmeidet
5/16 anonim válasza:
3...2...1... Jönnek azok, akik mindenkire ráírogatnak, de nem normálisan, de a nők a hülyék. Amúgy igazad van kérdező. Sok ilyen van mindkét oldalon. Ezt fordítva is megcsinálhatnák a nők, hogy pl kik azok a pasik, akik minden válaszul miatt írnak nekik. Van olyan, aki 33 válaszom miatt írt... Ugyanazt a szöveget.
6/16 anonim válasza:
Sok csajjal beszéltem innen. Volt, akivel jártam is, volt, akivel telefonon rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, stb.
Szerintem a többségük nem flegma. Most konkrétan három nő jut eszembe akik illetlenek voltak. De nem ez a jellemző.
7/16 anonim válasza:
Én van akivel beszélgettem itt és kedves, jó modorú volt, de nem is azért írtam rá mert ismerkedni akarok, csak kommunikatív vagyok és írogatok.
8/16 anonim válasza:
Főleg "Szexualitás" témakörben jellemző ez
Dobok én is egy nevet: Hangyabokor
9/16 anonim válasza:
Most neveket vársz, konkrét neveket? Mire mennél azzal, ha valaki beírja, hogy Vörös Hajnalka, Reckl Amál és Weisenbauer Eutanázia akik ilyenek?
10/16 anonim válasza:
Milyen rendőrállami hozzáállás ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!