Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális megosztani a szexuális életemet anyummal?
Úgy értem milyen mértékben?
N
Nekem azt ajánlotta a pszichológusom, hogy beszéljek erről anyával szóval gondolom normális lenne.
En annyit mondtam neki hogy szeretnék lefeküdni a barátommal és fogamzásgátlót szedni, igazából ezért mondtam neki
Aztán kirohogott hogy milyen gáz vagyok hogy ilyen kínos dolgokkal keresem őt
XD
#4: Én ugyan pasi vagyok, de biztos nem osztanék meg ilyesmit a szüleimmel. Mondjuk annyira nem is jó a kapcsolatunk.
Ezt neked kell tudnod, hogy neked mi fér bele. De ha már ez így felmerült kérdésként, akkor valószínűleg soknak érzed.
Szerintem mindenkinél más, hogy mi fér bele. Anyukám s nagymamám például sokkal lazábban beszélgetnek szexuális dolgokról, mint én anyukámmal. Mondjuk nincs párom, szóval ha arról kérdezne vmit, most épp nem tudom, hogy reagálnék 😅 Lehet amúgy anyukád azért kérdez ilyeneket, mert félt, vagy tudno szeretné a barátod nem e használ ki szexuálisan meg ilyesmik.
Nekem kb olyan férne bele, hogy milyen a szex a barátommal vagy hogy mennyire kielégítő vagy ha megkérdezné, hogy biztos mindkettőnk örömére történnek a dolgok. De részletekbe nem mennék bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!