Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen tegnap este ráírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen tegnap este ráírtam az összes matchemre, összesen 37 lányra, mindenkinek egyedi üzenettel, amit a profiljuk/a képeik alapján találtam ki, és csak 7-en válaszoltak, ez a normális arány?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok extra módon béna.

(Csak hitelesített profilokkal álltam párba, szóval nem botok)

2023. ápr. 13. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem egyből, matchelés után írsz rá a lányra, akkor már hátrányból indulsz. És gondolom nem 1 órán belül jött össze 37 match
2023. ápr. 13. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Hány nőt keresel? Nem csak egyet? Miért nem elég 7 válasz?
2023. ápr. 13. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. ápr. 13. 13:25
 4/14 anonim ***** válasza:
21%

Aha szóval te már kizárólag a külső alapján tudod hogy összeillesz e valakivel. De jó neked...

2023. ápr. 13. 13:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én valami meglepően nagy hülyeséggel szoktam írni mindenkinek, de ugyan azt a 2-3 fajtát váltogatom. 0 energiabefektetés miután megálmodtam ezeket, de kellően szokatlan ahhoz, hogy egy beszélgetés legyen belőle. Kevesebb matchem van, de jobb szokott lenni a válaszarány, (7-8/10). Ilyen elszemélytelenedett hulladék appon csak időpazarlás, hogy valami személyreszólót írjál, amikor futószalagon jönnek-mennek a matchek és mindenki csak 1 a sok közül.

Rajtad kívül sokan mások is láttak már ilyen tutorial videót, hogy írjál személyreszólót, ezzel nem fogsz kitűnni a tömegből.

2023. ápr. 13. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
#2: Nagyon nem mindegy, hogy melyik 7 válaszol.
2023. ápr. 13. 13:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Úgy mondod, mintha a 7-ből garancia lenne egy randi pl :D vagy egy sikeres randi.
2023. ápr. 13. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt tegnap este nem biztos, mindegyik ráért, ébren volt, na és nem mindegy, még akárhányan írtak neki. Másrészt lehet statisztikákat csinálni, de a végén nem ezen fog múlni.
2023. ápr. 13. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz 37-ből 7, nőként mondom, mert sokan vannak, akik felregisztrálnak, matchelnek is, de tojnak írni... Nem értem miért. Minek Tinderezik, ha nem is Tinderezik? Értitek. Matchelni az oké, szóba állni nem. Fura.
2023. ápr. 13. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

4es, az egész Tinder erről szól. Külső alapján ismerkedni....

Kérdező!

Egyrészt tegnap este óta a legtöbb flenőtt ember életében két dolog történt: aludt és dolgozik:D Jó esetben egyik cselekvés közben sem a mobiljukat nyomkodják.

Másrészt meg.. ez van. Ne tegyünk úgy, mintha a nők sokkal előrelátóbban és gondosabban ahsználnák ezt az appot. Oké, annál jobbak, hogy mindnekit jobbra húzzanak, mint sok férfi teszi, de na, a szelektálás azután is történik, kár ezt tagadni. És kár lenne ezen fennakadni.

De igazál mi a cél? Miért nem elég az a 7? A társkeresés így működik - legalábbis ebben az ipari formában amit a Tinder biztosít -, hogy szépen szárődnek ki bizonyos szempontok alapján az emberek és a végén 1 marad. Ha nem morzsolódnak le, akkor hogy jutsz el addig az 1-ig?:D

2023. ápr. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!