Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen tegnap este ráírtam az összes matchemre, összesen 37 lányra, mindenkinek egyedi üzenettel, amit a profiljuk/a képeik alapján találtam ki, és csak 7-en válaszoltak, ez a normális arány?
Vagy csak én vagyok extra módon béna.
(Csak hitelesített profilokkal álltam párba, szóval nem botok)
Aha szóval te már kizárólag a külső alapján tudod hogy összeillesz e valakivel. De jó neked...
Én valami meglepően nagy hülyeséggel szoktam írni mindenkinek, de ugyan azt a 2-3 fajtát váltogatom. 0 energiabefektetés miután megálmodtam ezeket, de kellően szokatlan ahhoz, hogy egy beszélgetés legyen belőle. Kevesebb matchem van, de jobb szokott lenni a válaszarány, (7-8/10). Ilyen elszemélytelenedett hulladék appon csak időpazarlás, hogy valami személyreszólót írjál, amikor futószalagon jönnek-mennek a matchek és mindenki csak 1 a sok közül.
Rajtad kívül sokan mások is láttak már ilyen tutorial videót, hogy írjál személyreszólót, ezzel nem fogsz kitűnni a tömegből.
4es, az egész Tinder erről szól. Külső alapján ismerkedni....
Kérdező!
Egyrészt tegnap este óta a legtöbb flenőtt ember életében két dolog történt: aludt és dolgozik:D Jó esetben egyik cselekvés közben sem a mobiljukat nyomkodják.
Másrészt meg.. ez van. Ne tegyünk úgy, mintha a nők sokkal előrelátóbban és gondosabban ahsználnák ezt az appot. Oké, annál jobbak, hogy mindnekit jobbra húzzanak, mint sok férfi teszi, de na, a szelektálás azután is történik, kár ezt tagadni. És kár lenne ezen fennakadni.
De igazál mi a cél? Miért nem elég az a 7? A társkeresés így működik - legalábbis ebben az ipari formában amit a Tinder biztosít -, hogy szépen szárődnek ki bizonyos szempontok alapján az emberek és a végén 1 marad. Ha nem morzsolódnak le, akkor hogy jutsz el addig az 1-ig?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!