Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarom hogy minél több lány offoljon ki. Mennyire normális ez?
Szerintem tényleg érdemes lenne szakemberhez fordulnod, mert a leírtak alapján te egyszerűen nagyon önbizalomhiányos vagy. És nem csak szomorkodsz, hanem aktívan ellenállsz, keresed a validációt mint mindenki más, csak éppen te a negatív gondolataid megerősítésében.
Ne érts félre, semmi baj sincsen a szingliséggel, mindenki legyen boldog, ahogy csak akar. Viszont te egészen extrémen, szélsőségekben gondolkodsz. Én ezt az energiát inkább az önismeretbe meg az önfejlesztésbe nyomnám, hogy nehogy az élet más területén (pl. munka, baráti kapcsolatok, hobbik) is kibukjon ez és elkezdj önsorsrontani. Mert ugye aki ennyire hisz a rosszban, és aktívan tesz is érte, az előbb utóbb megkapja.
Én a grindolás alatt az önfejlesztést is gondoltam. Aktívan teszek is érte hogy a legjobb verziómmá váljak. Én csak azt mondom hogy ha holnaptól lenne egy barátnőm akkor nem lenne annyi motivációm mint most.
Ez azért is böszmeség, mert
1. nekem a barátnőm mellett van csak igazán sok motivációm az edzésre, futásra, sportra
2. ha van barátnőd, nincs "vége" semmilyen filmnek, sőt, úgy kell hozzáállni, hogy bármikor otthagyhat, bármelyik napod a párkapcsolatod utolsó napja is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!