Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális férfiak számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális férfiak számára mindig taszító egy szorongós, depis nő, még akkor is, ha amúgy jól néz ki és értelmes, jó humorú?

Figyelt kérdés

aug. 9. 21:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy is, ha kb 22 éves és gyönyörű, akkor kedveskednek neki, kicsit meghallgatják, majd megszexelik, ha már úgysincs nagy önbizalma... Ha még a férfi is fiatal és még nem tanulta meg a tapasztalataiból, hogy a depresszió red flag és ilyenkor ne akarjon kapcsolatot, még össze is jöhet vele, ha vannak ilyen vágyai.

40 évesen persze inkább taszító, hogy még mindig itt tart.

N

aug. 9. 21:53
 2/21 anonim ***** válasza:
25%
Mi az, hogy depis? Mitől depis egy jól kinéző nő? Miben nyilvánul meg hogy ő depis?
aug. 9. 21:55
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy "még mindig itt tart"? Ez hol korfüggő?

Egyébként igen, kapcsolatra mindenképpen.

aug. 9. 21:55
 4/21 A kérdező kommentje:
Normális válaszoknak is örülnék, köszi előre is.
aug. 9. 21:58
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Normális választ adtam, ez a véleményem és ezt is láttam a saját életemben.
aug. 9. 21:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor ez érdekel, vagy hogy azt írjuk, amit hallani akarsz?
aug. 9. 21:59
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Amennyiben kettyós valaki a szó szoros értelmében, sajnos hosszú távon nem lesz elég neki a jó külső a boldogulàshoz.

A mentális problémák hamar rànyomjàk a bélyegüket egy kapcsolatra,ami egyébként akàr jó is lehetne.

aug. 9. 22:00
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Ezek még abbol is azt hiszik hogy biztos f.szhiányod van az a bajod csak.
aug. 9. 22:05
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, még hozzátenném, hogy teljesen általános jelenség, főleg fiatal felnőtt, tini korban, hogy a még érzelmileg éretlen felek még romantizálják is a depressziót, és még nincs annyi önismeretük, hogy összeálljon nekik a kép, hogy mi a szorongás és a depresszió mibenléte, nem is biztos hogy igazán tud róla beszélni most esetünkben a lány, a pasi pedig csak különlegesnek érzi a számára megfejthetetlen nőt. Nem trollkodni akarod, de nem rögtön mindenki rendelkezik pszichológiai diplomával, illetve otthon sem minden családban beszélgetnek ezekről a dolgokról...
aug. 9. 22:07
 10/21 A kérdező kommentje:

#5 és #6 bocs, arra céloztam, hogy először is nem nőket kérdeztem, másodszor meg a "40 évesen hogy még mindig itt tart" teljes értelmetlenség, a válaszoló valószínűleg nem érti az egész témát, emellett a "Mitől depis egy jól kinéző nő?" mondatot valószínűleg egy nyolcéves írta, mert el nem tudom képzelni, hogy egy felnőtt ember hogy gondolkodhat így.

Természetesen értékelem, ha valaki őszintén leírja a véleményét, de ha a depresszió szó jelentésével sincs tisztában, akkor az a vélemény nem igazán releváns.

aug. 9. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!