Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen átlagos, hétköznapi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen átlagos, hétköznapi, normális, értelmes, de semmiben sem különleges férfiként miben próbálják meg érdekes lenni, hogy végre egy nő érezze velem kapcsolatban azt a bizonyos "pluszt" és azt, hogy ő ezzel a férfival szívesen járna?

Figyelt kérdés
máj. 5. 00:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Vagy tetszel a masiknak vagy nem.add ongmagad, a tobbit szard le. Ne mutass olyat, ami nem vagy.
máj. 5. 00:31
 2/12 A kérdező kommentje:
A sok visszautasítás miatt a nőkkel való ismerkedés terén nincs túl sok önbizalmam és ez látszik, megérzik a nők. Ez is én vagyok. Akkor ezt se próbáljam rejtegetni? :D
máj. 5. 00:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Először is fogadd el, hogy átlagos férfiként a nők nagy része számára érdektelen leszel. Tanuld meg megbecsülni azt, aki észrevesz.

Gondold végig miben vagy jó.

Sportban? Járj többet terembe, vagy maratont futni, Balatont körbe bringázni tegyél fel róla képeket, lássák, hogy erősebb, kitartóbb vagy, mint a többi.

Karrier? Sugározd, hogy sikeres vagy, jó a pénz, van ambíciód, gyorsabban lépsz előre, mint mások.

Zenélsz, vagy táncolni tudsz? Mutasd meg.

Humoros vagy? Azt talán nem kell elmondani, hogy használd ki.

Érdekel a történelem? Mesélj Napóleon szeretőiről! Ne a csatáiról, vagy a törvényeiről.

Sokan letudják ezt azzal, hogy vesznek egy felvágós kocsit, vagy kutyát, vagy csinálhatnak pár kéttenyérnyi tetkót, lehet az is működik.

Célcsoport függő, meg az, hogy benned mi az alap.

máj. 5. 00:44
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
100 bolha egyszer jo az mar nagyon jo.
máj. 5. 03:31
 5/12 anonim ***** válasza:
4%

3

Cuki vagy hogy engem akartál ingerelni! De ez egy másik kérdező! 😅

Azzal hogy azokat írod amiknek az ellentéte vonatkozik rám. Azaz nem vagyok gazdag , se sportos. Aztán ami igaz van kutyám (kettő) , érdekel a történelem és a zene..

Szóval nekem akartál beszólni mert azt hitted ez egy újabb kérdésem. 😒

35/F

máj. 5. 05:28
 6/12 anonim ***** válasza:

5, neved sincs, honnan tudnám, hogy ki a franc vagy, és főleg miért gondolod, hogy érdekelnél, vagy itt bárkit?

Vegyél vissza az egódból!

máj. 5. 08:51
 7/12 anonim ***** válasza:

6,

Már így is túl szerény vagyok! Ne szórakozz! Ha vékony 25-35 közötti budapesti nő vagy akkor meghívlak egy sétára!

máj. 5. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerezz hobbit, olvass könyveket. Minél szélesebb az érdeklődési köröd, annál több mindenről tudsz beszélni, annál érdekesebb leszel
máj. 5. 10:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tehetnél érte, hogy az átlagosból előlépj különlegessé.

A fentebb említett sport például még jó külsőt is kölcsönöz, mentálisan pedig helyre tesz.

máj. 5. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ami nekem fontos egy pasiban és nagyon megdobná az esélyeket arra, hogy komolyan vegyen:

-nem csak dugni akar

-empatikus

-őszinte, de nem bunkó ergo nem szépít feleslegesen és korrekten közöl dolgokat, de nem nyersen, bunkón csak egyenes

-jól tud kommunikálni. Hatékonyan. El tudja mondani mit szeretne és ezt a számomra is biztosítja. Ha valami baja van, normális módon közli és nekem is biztosítja ezt. Mindent meg tudjunk beszélni.

máj. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!