Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?
Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.
Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.
Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.
Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?
Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.
Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?
31f
Ezekre válaszolj magadnak:
Téged zavar ez vagy el tudod őt fogadni így is?
Szeretnél vérszerinti gyereket? (Hisz ő hiába lett nő, teherbe esni nem fog tudni.)
"Téged zavar ez vagy el tudod őt fogadni így is?"
Vonz, nem tudom, hogy mi ez a vonzás, tényleges elfogadása-e a dolognak vagy csak kíváncsi gerjedelem és a kíváncsiság hajt.
Nem tudom. Mint ember nagyon jó vele beszélgetni, a közös témákról, kellemes beszélgetések folytak.
Nem tudom mi lesz ezután.
"Ez a felállás - ha belemész - meg fogja bontani az agyad."
Elmagyarázod ezt bővebben?
Ezt neked kell eldönteni, nem dönthetünk helyetted.
De tényleg pár kérdés amit tisztázz magaddal:
1.El tudod-e ezt fenntartások nélkül fogadni?
2.Zavarna-e ha a szexális életetek a melegekére hasonlítana, vannak-e biszexuális irányultságaid? Ha nincs akkor ez is szülhet problémát.
3.És igen, akkor az is kérdés, hogy vérszerinti gyerekről le tudsz-e mondani?
Lehet külsőre nőnek néz ki... De ehhez társítva egy mutált férfihang, és persze a bugyiban is más van, mint ami nőként várható lenne...
De találkozz vele, aztán meglátod hogyan tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!