Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem a neten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.

Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.

Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.

Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?

Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.

Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?

31f

2018. nov. 11. 14:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
82%

Ne hallgass senki masra, csak a szivedre. Ha szimpatikus neked, akkor talalkozz vele. Az meg tavolrol se jelenti azt, hogy szexelnetek kell, nem jelenti azt se, hogy meleg vagy.

Es mi van, akkor ha "csak" egy jo baratra lesz?

Szerintem az is boven megeri!!!

Ami meg a kapcsolat komolyodasat illeti, ha esetleg kiderul, hogy bisex vagy, ha a csaladod szeret, akkor el fognak fogadni, ugy ahogy vagy. Ha nem fogadjak el, akkor nem szeretnek igazan, csak az o altaluk elkepzelt kepet szeretik. De egy talalkozas meg nem jelent semmit. Eloben azert mindenki mashogy nez ki!

2018. nov. 11. 22:13
 42/47 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem eléggé inkorrekt volt, hogy nem tisztázta az elején, hogy ő valójában férfi. Már eleve a társkeresőn jeleznie kellene, és így a férfiak eldönthetnék, hogy ennek ismeretében szeretnének-e vele ismerkedni.

Egyébként azt írod, hogy a nőies külseje és viselkedése, ami vonzó. De így, hogy tudod, hogy nem operáltatta át magát, tehát testileg még teljesen férfi, gondolod, hogy tudnál vonzódni hozzá? Azon kellene még elgondolkoznod, hogy a jövőben szeretnél-e saját gyereket, mert ez egy eléggé lényeges pont abban, hogy tudnátok-e egymással tervezni hosszabb távon.

2018. nov. 11. 22:19
 43/47 A kérdező kommentje:
Azt, hogy szeretnék e gyereket még nem tudom.
2018. nov. 11. 22:24
 44/47 A kérdező kommentje:
Annyira egyedül és magányosan éreztem magam, hogy nagyon jól esett amiket mondott. Jól esett, hogy valaki ilyen szeretetet sugároz felém és odafigyel rám.
2018. nov. 11. 22:28
 45/47 anonim ***** válasza:
47%

Azért szerintem online nem lehet igazi szeretetet sugározni valaki felé úgy, hogy még soha nem találkoztatok.

Én továbbra is azt mondom, hogy neked csak masszív nőhiányod van és erre az emberre vetíted.

2018. nov. 11. 22:34
 46/47 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Nem tudom pontosan.
2018. nov. 12. 07:09
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett?
2021. jan. 24. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!