Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem a neten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.

Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.

Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.

Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?

Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.

Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?

31f

2018. nov. 11. 14:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
34%

Tudod mi a vicces? Hogy "lánynak" hívsz egy pasit aki női ruhákba bújik, és nőnek hívatja magát, miközben csak egy rossz bu. zi , te meg azon vergődsz te vajon az vagy-e.

Tedd fel úgy a kérdést, hogy "meleg vagyok, hogy fogadjam el".

Ennyi. Minek vergődsz ennyit?

2018. nov. 11. 19:22
 32/47 A kérdező kommentje:
Én nem vergődöm, ti mozdultatok rá annyira erre a kérdésre és a témára.
2018. nov. 11. 19:25
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

És ha eddig nem tette meg, át fogja műttetni magát? Ha igen, akkor nyugodtan várd meg amíg megműtik és akkor sose kell farokkal találkoznod.

És ettől nem leszel meleg, hisz te a nőt szeretted meg, fogalmad sem volt, hogy férfi.

2018. nov. 11. 19:40
 34/47 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen nővé szeretne válni, műtétel mindennel.
2018. nov. 11. 19:46
 35/47 A kérdező kommentje:

Ezt mesélte nekem, hogy milyen számára az ideális férfi idézem:

"Szóval az ideális férfi nekem: Kedves, tudunk a semmiről is beszélni órákat, mondjuk olyan okos mint én vagy okosabb, ki tud állni magáért, nem nyámnyila, de ugyanakkor gyöngéd velem, szuper érzés megölelni, erős, én, biztonságban érzem magam mellette, szereti ha a vállán vagy ölelkezve alszom, alszunk, akár velem is határozott tud lenni (ha úgy van hálószobában is), ellent tud mondani ha kell, el tud viselni, alapvetően szeret segiteni az embereknek és ami a legeslegfontosabb: nagyon szeret és én is nagyon szeretem."

2018. nov. 11. 19:50
 36/47 A kérdező kommentje:

Ezt írta idézem:

"hát ,na szóval nyilván nő szeretnék lenni

majd hivatalosan is egyszer."

2018. nov. 11. 19:54
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk most mire vársz itt, adjuk áldásunkat rá? Neked kell tudni, hogy ez így belefér-e. Plusz, ha saját gyereket szeretnél.

Ez a férfiideál szöveget kb bármelyik valódi csajtól megkapod.

2018. nov. 11. 20:15
 38/47 A kérdező kommentje:
Értem.
2018. nov. 11. 20:23
 39/47 anonim ***** válasza:
26%

Én sok hülyeséget elkövettem már életemben de ha ilyet nőt vinnék haza még a faluból is ki üldöznének. :D

Szóval először azt gondold végig h hogyan tervezed véghez vinni a Te kis coming out-odat..Apádban egy világ fog össze omlani...

2018. nov. 11. 21:10
 40/47 anonim ***** válasza:
61%

Hát igen, azt is érdemes végiggondolni, hogy hogyan fogod ezt tálalni a családnak meg a barátái körnek Persze, ha akkora a szerelem, ez mit sem számít.

De én inkább azt érzem, hogy most ebbe vetíted bele azt, hogy mennyire vágysz egy nő figyelmére. És persze külsőleg is megvan ez az illúziód.

2018. nov. 11. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!