Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy lánnyal, de kiderült, hogy különleges, szerintetek most mi legyen?
Megismerkedtem a neten egy társkeresőn egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös témánk van és sok közös van bennünk, annyira jól ment minden. Elkértem a facebookját is, hogy bejelölném, ha megadja nekem. Azonnal megadta. Bejelöltem.
Most messengeren beszélgetünk, kiderült, hogy nagyon okos, informatikus programozó, programokat ír.
Minden olyan jól ment. Aztán feljöttek témába a párkapcsolatok, szex, szexualitás és elkezdett célozgatni a dologra, mondta, hogy őszinte akar lenni velem, az elején ne igazán értettem, hogy mit akar mondani. Majd elmondta, hogy ő habár lánynak néz ki, ő kicsit különlegesebb lány, még ekkor sem értettem, hogy mire céloz, majd érezve a zavarodottságomat és értetlenségemet elmondta, hogy teljesen őszinte lesz és megmondta, hogy ő transzszexuális. Ez engem meglepett, nem gondoltam volna, ő ilyen, teljesen nőként néz ki, semmit sem lehet észrevenni rajta ami a "különlegességére" terelné a gyanút, teljesen nőnek néz ki, nagyon dekoratív és csinos.
Szóval az a kérdésem, hogy gondolkodóba estem és összezavarodtam, nem tudom, hogy mit tévő legyek, hagyjam abba az ismerkedést és szakítsam meg a kapcsolatot, vagy menjek tovább?
Nagyon kedvesen magához is meghívott, hogy töltsünk együtt szabadidőt valamelyik hétvégén.
Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal, nővel? Mit tegyek most?
31f
Lehet. Én nem kategorizálom magam. Mint ember szimpatikus, nekem ennyi a konkrétan a történet eddig.
Hogy ezen a jelenlegi szinten marad az ismeretségünk vagy több lesz még nem tudom... addig is jelenleg mint ember szimpatikus és szívesen beszélgetek, barátkozom vele.
Legalabb egyszer talalkozz vele!
En nem tudok elkepzelni rosszabbat a "mi Lett volna ha"-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!