Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedi vagy átlagos férfinak jobbak az esélyei a nőknél?
Amennyire látom az utcán, az alábbi típus a legkelendőbb (nem mindenkinek ez a kedvenc, de ezek a jegyek elég gyakoriak a párban lévő férfiaknál)
- szakáll
- tetoválás
- alkoholizmus előszobája (napi 2-3 sör)
- arrogáns stílus (kivéve a nővel)
- random ékszerviselés, mint nyaklánc, gyűrű (nem házaspároknál), fux, fülbevaló)
- harsánykodás
Attól függ, milyen szempontból egyedi vagy milyen szempontból átlagos.
Én pl. sok dologban különcködöm, nem azért, mert hipszter vagyok és annyira nem akarok tucat lenni, hogy minden mozdulatomban ezen vagyok, egyszerűen csak más az ízlésem, mint a többségnek, másképp gondolkodom pár dologban és elég kevés téren egyezem a nagy átlaggal. Értelemszerűen jobban örülnék egy ilyen kis csodabogárnak, aki hasonlóan más, mint én és emiatt jobban megért. Szóval nekem csak a magamfajta egyedi tetszik, de vannak olyan emberek, akik úgy másak nagyon, hogy üti egymást az értékrendünk...
Nem szeretem azokat az embereket, akik öntőformába akarnak helyezkedni, mikor lehetne önálló gondolkodásuk is, de azokat sem, akik mindenáron különcködni akarnak és ilyen álsznob idióták, hogy "juj, te David Guettát hallgatsz, mekkora tucat vagy!"...
Az ember gondolkodjon. Ismerje el és szeresse azokat a dolgokat az átlagember "értékrendjéből", amiket akar, de merjen különbözni és ne féljen, hogy kilóg amiatt a sorból, mert másképp gondolkodik pár dologban. Szerintem van ennek egy egészséges egyensúlya, amit minden józan belátású ember el tud dönteni maga. Már ha képes kritikai gondolkodásra.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!