Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az itt elterjedve hogy társkeresőn az átlagos férfinak nem válaszolnak?
Már miért kéne egy frappáns vagy megkapó levelet írni egy vadidegennek?
Ez például nekem mindig is szürke zóna volt az internetes társkeresésben.
Azt se tudom kicsoda, miért nekem kéne valami bensőséges hangnemet, vagy valamiféle komolyabb erőfeszítést tennem érte?
"Már miért kéne egy frappáns vagy megkapó levelet írni egy vadidegennek?" => Rohadtul igazad van. Őszintén mondom, írhat akármit az ember, ha a kép nem okés, akkor oly mind1.
(Ez nem azt jelenti, hogyha a képen rendben van, akkor lényegtelen, mi van a levélben, úgyis lesz válasz, mert igenis számít az is.)
Ha van rá lehetőség, ha adja magát a helyzet - a fotó, a leírás - spontán, akkor írok frappánsat.
Múltkor láttam egy olyan képet, hogy a csaj egy ketrecben volt, na arra lehet frappánsat írni mert adja a szituáció, vagy volt egy másik, akin tapsihapsis pulóver volt, az is esélyes, de most feltesz egy csaj egy teljesen átlagos képet, ahogy ücsörög egy korláton, vagy egy kávézóban, esetleg csinál egy szelfit a fürdőszobában, és akkor ilyenre kínlódjak, hogy összehozzak valami g..ci nagy nyitányt?
7-es, hát próbálom leképezni a szituációt. Mondjuk rám írna 20 csaj. Azok közül lenne mondjuk 4-5, akire azt mondom, hogy külsőre oké, viszont lenne köztük 1-2, aki meg azt mondanám, hogy külsőre nagyon oké, akkor nyilván azokkal kezdek el beszélgetni.
Azzal a kettővel, de ha az egyik valami frappánsat írna a másik meg egy szimpla ismerkedési szándékkal nyitna, nem dobnám a kukába.
Azt nem tudom, a nőknél ez hogyan megy, de logikailag egyelőre nem látom, miért kéne egy durva kétsorossal indítanom ahhoz, hogy egyáltalán számba vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!