Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő társkeresőn csúnyább mint egy átlagos nő a való életben?
hát nem tudom amikor társkeresőztem tényleg volt 1-2 nagyon csúnya lány, de átlagban azért nem voltak rosszak, inkább 100-ból 1 aki elég csufika volt...mondjuk a képek is szörnyűek voltak egyesekről...mosoly meg 0...
24F
Ezen de jót mosolyogtam. :) Ennél többb általánosítás el sem fért volna ilyen rövid kérdésben. :DD
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Valószínű, hogy elsősorban azok a nők használnak netes társkeresőt akik élőben nehezebben nyílnak meg vagy kevés visszajelzést kapnak, nem szólítják le őket. Ha ebből indulunk ki akkor lehet benne valami, de nekem tapasztalatom nincs ezügyben, nem vagyok és nem is voltam fent egyetlen netes társkeresőn sem.
Ránéztem néhányra, de a főoldalra kinyomott bombázó nők után első gondolatom az volt, hogy puszta reklámfogás az egész.
Miért kell provokálni?
Lehet nincs ideje ismerkedni,vagy nem jár bulizni. Nincs más lehetősége.
Te sem lehetsz ,akkor valami szépség,ha ott ismerkedsz...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!