Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még mindig ilyen sok átlagos férfi interneten
amikor szinte lehetetlen az ismerkedés egy átlagos
férfinak interneten?
Mert az átlagos férfiak is találnak maguknak párt. Ez reményt ad.
2018. jan. 14. 19:36
1. Nem csak interneten lehet ismerkedni.
2. Az internetet nem csak ismerkedésre lehet ám használni.
2018. jan. 14. 19:38
Ezt soha nem értettem. Egyetlen társkeresőn nem vagyok/voltam. Ettől függetlenül, neten keresztül, lehetett volna jó pár kapcsolatom, ha nem lennék nős.
2018. jan. 14. 19:42
"Ha tényleg ennyire nem lehet ismerkedni akkor miért nem mennek onnan el a férfiak"
Gondolom, sokak ezt tekintik az utolsó lehetőségüknek. Az internetről már hová menjenek?
2018. jan. 14. 20:00
Bocs, de én alig látok átlagos férfit. Vagy magamutogató majmok, vagy ápolatlan, átlag alatti prolik vannak társkeresőn. Ritka, mikor egy rendes, átlagos pasiba akad az ember.
2018. jan. 14. 20:10
Mit csináljanak, ha a való életbe nem tudnak ismerkedni, és a neten se? Menjenek az űrbe? Szerintem még meg van mindenkiben egy kis remény, hogy hátha itt lesz a nagy Ő, vagy hasonló, hiszen másnak is összejött már.
2018. jan. 14. 20:39
Ez egy jogos kérdés. Aki egy kicsit utánajár, megtudhatja, hogy mennyire reménytelen a helyzet a társkeresőkön, ha nem tartozol az abszolút topférfiak kategóriájába. De közben meg hol is ismerkedjen egy felnőtt férfi? Ha egyszer mindenhol elképesztő férfitöbblet van, ahol csak elméletben is lehetőség lenne az ismerkedésre.
2018. jan. 14. 20:43
A társkereső az egyetlen hely, ahol 90%-nál kisebb az esély arra, hogy a kiszemelt nő nem foglalt (vagy mondja azt, hogy foglalt). Valamint az egyetlen hely, ahol nem nagyon fogják azt válaszolni, hogy bocs, nem ismerkedni vagyok itt (ha már válaszolnak egyáltalán, ugye).
Élőben ismerkedésnél ezekhez vezet a próbálkozások többsége.
2018. jan. 14. 20:53
"Miért van még mindig ilyen sok átlagos férfi interneten amikor szinte lehetetlen az ismerkedés egy átlagos férfinak interneten?"
miért reménykedik még mindig a végső stádiumú rákos?
2018. jan. 15. 09:59
Miért játszik több millió ember az ötös lottón, ha szinte nulla az esély egy komolyabb nyereményre? Mert ,,a remény hal meg utoljára".
2022. jún. 27. 02:01
Kapcsolódó kérdések: