Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Egy gyermekem van , 38 éves vagyok ! Melózok,sportolok...néha napján barátokkal találkozó.Nem tudok hol ismerkedni ...nem estem kétségbe ,csak azt érzem ,ha már gyereke van az embernek ...akkor jóval nehezebb!
Ezt nagyon jól érzed. A férfiak kevésbé kezdenek gyermekes nőkkel.
Persze a szex egy dolog, arra valószínű könnyen találsz partnert, de komoly kapcsolatot legfeljebb egy ugyancsak elvált, gyermekes férfi akarna veled nagyobb eséllyel.
Nem,egyáltalán nem lehetetlen, de valóban nehezebb.
Nem vagy öreg.:)
38 évesen,ha sportolsz, figyelsz magadra simán fullos nő lehetsz.
Ismerkedésre meg mit lehet mondani?
Bárhol,de tényleg bárhol.
A mai világban mindenki a más gyerekét neveli.
Annyi a válás.Így miért ne lehetne kapcsolatod pl.egy elvált férfival?Sőt!Egy gyerkőccel még előnyösebb helyzetben is vagy mint akinek több is van.
Én pl.simán kiegyeznék ezzel a felállással :)
Főleg,hogy én is rendszeresen sportolok és nekem is van gyerekem.Illetve már nem az :)
Visszatérve a kérdésedre,sajnos igaz,hogy kevés lehetőség van az ismerkedésre.
A munkám és az életvitelem miatt én nem találtam anno jobb megoldást mint a társkereső oldalakat.
Igaz sok a link ember mindkét nem részéről,de azért akadnak akik valóban komoly kapcsolatot szeretnének.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!