Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Egyedülálló Anyaként lehetetlen újra a párkapcsolat?
Egy gyermekem van , 38 éves vagyok ! Melózok,sportolok...néha napján barátokkal találkozó.Nem tudok hol ismerkedni ...nem estem kétségbe ,csak azt érzem ,ha már gyereke van az embernek ...akkor jóval nehezebb!
egész biztos lehet !!! mén egy 3 gyerekét egyedül nevelő anyukával éltem 4 évig....
sajnos a hölgy úgy gondolta hogy ez neki nem jó... :(
nekem is van hasonlo ismerosom, o azt mondja nem banja hogyha egyedul van, meg akkor sem regizik pl egy tarskeresore. pedig sokszor maganyos.
ez mindenkinek a privat dontese. viszont azt szem elott kell tartani, hogy azok a pasik akik most bejonnek, azok altalaban a 20as korosztalybol valogatnak, ritkabban meg 30as is szoba johet, de utana 4xnel az esely igen csekely. part lehet talalni persze, de olyan ferfit akire fel is tudsz nezni mar nagyon nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!